Λέσβος: Θα μετέφεραν με το πλοίο της γραμμής 4,5 κιλά κοκαίνης – Την πέταξαν σε τουαλέτα καφετέριας

 Λέσβος: Θα μετέφεραν με το πλοίο της γραμμής 4,5 κιλά κοκαίνης – Την πέταξαν σε τουαλέτα καφετέριας

Οι εξονυχιστικοί έλεγχοι που έκαναν οι άνδρες της Αστυνομίας στους επιβάτες του πλοίου της γραμμής που θα αναχωρούσαν για Πειραιά, χάλασαν τα σχέδια ενός ζευγαριού που μετέφερε την μεγαλύτερη ποσότητα κοκαίνης  που έχει βρεθεί ποτέ στη Λέσβο, βάρους 4,5 κιλών και αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ!

Και ενώ ο 49χρονος άνδρας που επρόκειτο να παραλάβει το παράνομο εμπόρευμα έγινε καπνός, η 43χρονη Ελληνίδα που το μετέφερε έτρεξε σε μια καφετέρια στο ιστορικό κέντρο της Μυτιλήνης, μπήκε βιαστικά στην τουαλέτα όπου εγκατέλειψε το δέμα με τα ναρκωτικά τυλιγμένα με ρούχα και μπήκε στο πλοίο. Όμως, οι υπάλληλοι της καφετέριας που την είδαν να βγαίνει χωρίς το δέμα που κρατούσε, βρήκαν τα ναρκωτικά και ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Η 43χρονη είχε καταγραφεί ενώ από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος του καταστήματος κι έτσι αναζητήθηκε μέσα στο πλοίο, όπου συνελήφθη και προσήχθη για προανάκριση στη Δίωξη Ναρκωτικών. Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι απλώς έκρυψε την κοκαΐνη και ότι τη μετέφερε στο νησί με το πλοίο ο 49χρονος ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Σχετικά Άρθρα