Αντετοκούνμπο στο Προεδρικό Μέγαρο: “Πάντα ήμασταν Έλληνες”

 Αντετοκούνμπο στο Προεδρικό Μέγαρο: “Πάντα ήμασταν Έλληνες”

«Ήσασταν Έλληνες και το έχετε αποδείξει οικογενειακώς» τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, υποδεχόμενη σήμερα το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Γιάννη Αντεντοκούμπο, την μητέρα του Βερόνικα και τον αδερφό του Άλεξ. Η μητέρα και ο μικρότερος αδερφός της οικογενείας Αντεντοκούμπο, πολιτογραφήθηκαν χθες Έλληνες στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του πρωθυπουργού και σήμερα έγιναν δεκτοί από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Ήσασταν Έλληνες και το έχετε αποδείξει οικογενειακώς» είπε η κυρία Σακελλαροπούλου και απευθυνόμενη στην μητέρα του Γιάννη, Βερόνικα, της είπε ότι πρέπει να είναι υπερήφανη για όσα έχει καταφέρει για τα παιδιά της.

Υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων η Κατερίνα Στεφανίδη – Χαμός στα social media

«Πάντα ήμασταν Έλληνες, πήγαμε σε ελληνικό σχολείο, ξέρουμε να μιλάμε ελληνικά, ξέρουμε την ελληνική κουλτούρα» είπε από την πλευρά του ο Γιάννης Αντεντοκούμπο, συμπληρώνοντας ότι αυτό που έγινε χθες, απλά έβαλε μια σφραγίδα σε κάτι που όλη η οικογένεια ένιωθε. «Μεγαλώσαμε εδώ πάντα θεωρούσαμε ότι εδώ είναι το σπίτι μας» ανέφερε.

Παράλληλα χαρακτήρισε ιστορικό το γεγονός ότι η κυρία Σακελλαροπούλου είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ελλάδα και την ευχαρίστησε που κάλεσε την οικογένειά του στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Εσείς είστε πρότυπο για τα νέα παιδιά» του απάντησε η ΠτΔ. «Το να έχουν τη φωτογραφία σου τα παιδιά στο δωμάτιό τους, σημαίνει κάτι. Και αυτό το κερδίσατε όχι μόνο σαν αθλητής αλλά και με όσα δηλώνετε με την παρουσία σας και το ήθος σας. Αυτό είναι κάτι που παίρνει κανείς από το σπίτι του και το καλλιεργεί μεγαλώνοντας. Η αγάπη για την πατρίδα, για την οικογένεια, η προσφορά σας σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Αυτά ήταν πολύ σημαντικά πράγματα και σας τιμούν ιδιαίτερα, όπου κι αν βρίσκεστε», συμπλήρωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.