Παππούς του Mad Clip: Μπορεί να είναι εγκληματική ενέργεια…

 Παππούς του Mad Clip: Μπορεί να είναι εγκληματική ενέργεια…

«Πιστεύω ότι δεν ήταν λάθος του εγγονού μου», δηλώνει ο παππούς του Mad Clip, για το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του τράπερ. «Ήταν οδηγός από τους λίγους. Έτρεχε στην Κύπρο σε αγώνες» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Λίγες ώρες πριν το τελευταίο αντίο, ο παππούς του Mad Clip μίλησε στον ALPHA σημειώνοντας ότι μπορεί να πρόκειται για «εγκληματική ενέργεια». «Πρώτον να σας πω για το ατύχημα. Πήγα και εγώ ο ίδιος, παρακολούθησα από τις τηλεοράσεις και τα λοιπά. Πιστεύω ότι δεν ήταν κανένα λάθος του εγγονού μου, γιατί ήταν από τους καλούς οδηγούς» είπε ο παππούς του αδικοχαμένου τράπερ.

Αδημοσίευτα ντοκουμέντα από συνέντευξη του Mad Clip

Και πρόσθεσε: «Ο εγγονός μου ούτε ήταν τρελός να φρενάρει, ούτε τίποτα. Ήταν οδηγός από τους λίγους. Έτρεχε στην Κύπρο σε αγώνες, ήταν από τους καλούς οδηγούς. Πως έφυγε το αυτοκίνητο; Μπορεί να υπήρξε και εγκληματική ενέργεια».

«Δεύτερον όσον αφορά τον εγγόνο μου, που ανέβηκε ψηλά, ανέβηκε με τον αγώνα του και με το σπαθί του. Ο ίδιος αγωνίστηκε πολλά χρόνια για να πετύχει. Το παιδί το πονάω τόσο πολύ, γιατί του παιδιού μου το παιδί δυο φορές παιδί και εκτός αυτού μεγάλωσε μαζί μου για πολλά χρόνια, εγώ αυτός και η γιαγιά του…», είπε μεταξύ άλλων ο παππούς του Mad Clip, κύριος Παναγιώτης.

Πηγή: ALPHA – newsit.gr