Απόφαση “βόμβα” για Φιλιππίδη: Διαγράφηκε από όλες τις ταινιοθήκες των καναλιών – Αναμένεται (;) δήλωση από τη φυλακή

 Απόφαση “βόμβα” για Φιλιππίδη: Διαγράφηκε από όλες τις ταινιοθήκες των καναλιών – Αναμένεται (;) δήλωση από τη φυλακή

H βιομηχανία θεάματος διέγραψε από παντού τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο δημοφιλής ηθοποιός εδώ και μερικές εβδομάδες βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης, με τις κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Ωστόσο, κάθε μέρα που περνάει, ο Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίζει και μια διαφορετική “βόμβα”. Μετά την οριστική απομάκρυνση του από τη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», ο ίδιος πλέον «διαγράφεται» και από την ταινιοθήκη των καναλιών, καθώς αποφάσισαν να μην ξαναπροβάλλουν παραγωγή στην οποία ο ίδιος συμμετέχει.

Μπορεί ο κωμικός να έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες επιτυχημένες σειρές, που δεν έχουν σταματήσει να παίζουν όλα αυτά τα χρόνια σε επανάληψη, ωστόσο πλέον διαγράφονται όλες, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή του.

Οι πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι αποφασισμένος να σπάσει τη σιωπή του μέσα από τη φυλακή. Αυτό θα γίνει πιθανότατα με κάποια δήλωση που θα κάνει ο ίδιος απευθείας, είτε μέσω του δικηγόρου του να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για όσα του έχουν καταλογιστεί.

Όπως δημοσιεύματα αναφέρουν, το να μιλήσει σε κάποιο κανάλι έχει τις τις περισσότερες πιθανότητες. Τα κανάλια μάλιστα “σφάζονται” για το ποιο θα εξασφαλίσει την πρώτη αποκλειστική του συνέντευξη μέσα από τις φυλακές.

Επίσης, θεωρείται σίγουρο ότι η μονταρισμένη συνέντευξη που θα είναι έτοιμη για να προβληθεί, θα πρέπει να πάρει την άδεια των δικηγόρων του που θα τη μελετήσουν πριν δοθεί το πράσινο φως.

Σχετικά Άρθρα