Κυπαρισσία: “Την έδερνε και δεν την άφηνε να φύγει”

 Κυπαρισσία: “Την έδερνε και δεν την άφηνε να φύγει”

Εξελίξεις με το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε στην Κυπαρισσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να καταλήξει σε συμπέρασμα για τα αίτια θανάτου της γυναίκας που βρήκαν θαμμένη κάτω από το τσιμέντο της αυλής του σπιτιού όπου έμενε.

Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα και ο ιατροδικαστής Καλαμάτας, Γιάννης Δούζης, που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή, είπε ότι δεν μπορεί να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου και επομένως να επιβεβαιωθεί ή να αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Πάντως, πρόκειται για γυναίκα γύρω στα 40 με ύψος 1,61 – 1,65, ενώ ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται πριν 5-6 μήνες.

Επίσης, λήφθηκαν δείγματα για εξέταση DNA ώστε να ταυτοποιηθεί εργαστηριακά αν το πτώμα της γυναίκας ανήκει στην αγνοούμενη μητέρα 3 παιδιών, την οποία ο ομοεθνής σύντροφός της φέρεται να κακοποιούσε συστηματικά, ενώ ο ίδιος έφυγε βιαστικά για τη Ρουμανία μετά την εξαφάνισή της.

Νέος συναγερμός από την παραλλαγή του κοροναϊού «Mu» – Εξαπλώθηκε και στην Ευρώπη

Τι λέει ο γιος της 42χρονης αγνοούμενης

Στο μεταξύ, αναζητείται από τις Αρχές ο 39χρονος ρουμανικής υπηκοότητας ως ύποπτος για την εξαφάνιση της 42χρονης Μόνικας Γκιους. «Εγώ πιστεύω ότι αυτός της έχει κάνει κακό» λέει ο γιος του θύματος.

Ο γιος της αγνοούμενης, από το Λονδίνο, μίλησε αποκλειστικά στο «Live News» για τον σύντροφο της μητέρας του, ο οποίος πριν από λίγους μήνες έφυγε άρον άρον για την Ρουμανία. «Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που ζούσε, το τελευταίο βράδυ τους είδανε μαζί τον Φεβρουάριο, μαζί εξαφανιστήκανε και προφανώς κατά την άποψή μου, την σκότωσε και την έθαψε εκεί».

Το θρίλερ εντείνεται από την αποκάλυψη που κάνει μέσω του MEGA ένας άνθρωπος του χωριού. Όπως λέει, ο Ρουμάνος που έφυγε χωρίς καν να μαζέψει τα ρούχα του, τού τηλεφώνησε ρωτώντας εναγωνίως αν η αστυνομία έχει ερευνήσει το σπίτι. «Είχε τηλέφωνο δικό μου και με πήρε από Ρουμανία μια φορά, και μου είπε, αν το σπίτι είναι με κόκκινη ταινία. Του λέω, ‘Δεν ξέρω’. Του είπα, ‘Είσαι δολοφόνος’ γιατί έλειπε αυτή μέρες. Και από τότε δεν με ξαναπήρε.

«Την έδερνε και δεν την άφηνε να φύγει»

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο 39χρονος Ρουμάνος ήταν αλκοολικός και κακοποιούσε τη 42χρονη, η οποία είχε καταλήξει αρκετές φορές στο νοσοκομείο. «Φοβόταν αυτό το άτομο. Ό,τι κερδίζανε τα ξόδευε σε αλκοόλ. Και ύστερα την έδερνε για διάφορους λόγους. Δεν την άφηνε στιγμή να μιλήσει αυτός ο άνθρωπος» λέει ο γιος της 42χρονης.

Ακόμα και ο φίλος του 39χρονου είχε δει την 42χρονη με μώλωπες. «Το έχει κάνει. Το ξέρει όλη η Κυπαρισσία, ξέρουν όλοι οι Ρουμάνοι από εδώ. Γιατί ήταν συνέχεια με μάτια κόκκινα, με πλάτη μαύρη».