O Sting στην Αθήνα με νέα τραγούδια- Ακούστε το “If it’s love” από το φρέσκο άλμπουμ “The bridge” (vid)

 O Sting στην Αθήνα με νέα τραγούδια- Ακούστε το “If it’s love” από το φρέσκο άλμπουμ “The bridge” (vid)

Λίγες μέρες πριν από τις δύο μοναδικές συναυλίες του στην Αθήνα, στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου 2021, στο Ηρώδειο, στη σκιά της Ακρόπολης, ο 17 φορές βραβευμένος με Grammy, Sting ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ με τίτλο «The Bridge», με πρώτο single το «If it is Love». Πρόκειται για ένα ρομαντικό τραγούδι που αγγίζει με την αισθαντική φωνή του καλλιτέχνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα τα 13 συνολικά τραγούδια που θα περιλαμβάνει κινούνται σε διαφορετικούς μουσικούς δρόμους και διαθέτουν ποικίλες μουσικές επιρροές, από τζαζ και φολ μέχρι ροκ εν ρολ και κλασικές. Μια πρώτη γεύση από τη δουλειά αυτή έχει την δυνατότητα να πάρει το κοινό μέσα από το τραγούδι «If It’s Love» που κυκλοφόρησε σήμερα.

Πρόκειται για μια τρυφερή μπαλάντα διαποτισμένη με ιδιαίτερο ρομαντισμό και ερμηνευμένη με πολύ συναίσθημα από τον Sting: «Σίγουρα δεν είμαι ο πρώτος τραγουδοποιός που συνδέει τον έρωτα με μια ανίατη ασθένεια και δεν θα είμαι ο τελευταίος. Το « If It’s Love» είναι η προσθήκη μου σε εκείνο το κανόνα όπου η τροπή των μεταφορικών συμπτωμάτων, της διάγνωσης και της απόλυτης ανικανότητας είναι τόσο γνώριμα ώστε να κάνουν τον καθέναν από εμάς να χαμογελά με θλίψη» εξηγεί ο ίδιος.

Το καινούργιο αυτό τραγούδι, μαζί με άλλα κομμάτια από το επερχόμενο νέο άλμπουμ, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανά το ελληνικό κοινό, στις δύο ζωντανές εμφανίσεις του Sting στο Ηρώδειο.

Sting: Με νέα τραγούδια στο Ηρώδειο- video

Ακούστε το If it’s love από το νέο άλμπουμ The bridge:

Οι συναυλίες στο Ηρώδειο

Τρία χρόνια μετά την τελευταία του συναυλία στη χώρα μας, ο Sting επιστρέφει στην Ελλάδα, για να γιορτάσει τα 70α γενέθλιά του με το ελληνικό κοινό, σε δύο μοναδικές συναυλίες στο Ηρώδειο -στον ίδιο χωρο που είχε πραγματοποιήσει τις τελευταίες συναυλίες του εδώ το 2018.

Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2021, λοιπον, ο Sting θα επιστρέψει στο Ηρώδειο για δυο μοναδικές βραδιές. «Sting the Songs» είναι ο τίτλος των δύο αυτών συναυλιών, ένας τίτλος που προϊδεάζει για τις μεγάλες επιτυχίες που πρόκειται να ακούσουμε από τον διάσημο καλλιτέχνη.

Πηγή: news247.gr, protothema.gr

Σχετικά Άρθρα