Κούγιας: Η ανακοίνωση για την υπόθεση – Σεμέδο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη

 Κούγιας: Η ανακοίνωση για την υπόθεση – Σεμέδο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Αλέξης Κούγιας, θα εκπροσωπήσει νομικά την 17χρονη που κατηγορεί τον παίκτη του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, για βιασμό.

Μετά την ανακοίνωση την ανάληψης της υπόθεσης, πολλοί ήταν αυτοί που συσχέτισαν την σχέση που έχει ο Αλέξης Κούγιας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε νέα του ανακοίνωση, ο γνωστός ποινικολόγος βγήκε στην αντεπίθεση λέγοντας ότι:

«Ορισμένοι άνθρωποι που έχουν μάθει να σκέφτονται και να ενεργούν ταπεινά στη ζωή τους δημοσιοποίησαν πονηρές σκέψεις αφήνοντας υπονοούμενα όσον αφορά την αποδοχή από εμένα να αναλάβω την υπεράσπιση των νομικών συμφερόντων της 17χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από γνωστό ποδοσφαιριστή και γνωστό επιχειρηματία συγχέοντας με ταπεινό τρόπο αυτή μου την επιλογή με την επαγγελματική και φιλική μου σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Επικοινωνία Τσίπρα – Αποστολάκη: Πρόεδρε με παγίδευσαν

Αλίμονο, αν οικοδομούσα την σε λίγα χρόνια πεντηκονταετή καριέρα μου με τις προσωπικές μου σχέσεις.

Ποτέ δεν έκανα δημόσιες σχέσεις και εκπτώσεις στην άσκηση του λειτουργήματός μου και πάντοτε ενεργούσα και ενεργώ υπέρ του συμφέροντος αυτών που με εμπιστεύονται ακόμη και με ακραίο, αλλά πάντα νόμιμο τρόπο.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία ενόχληση είχα ούτε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ούτε από το περιβάλλον του και αυτό τιμά και τον ίδιο.

Όσον αφορά την υπόθεση, θα κάνω, όπως πάντα, το καθήκον μου σαν Δικηγόρος Αθηνών Αλέξης Κούγιας, με ό, τι σημαίνει αυτό διαχρονικά.»

Μανώλης Δράκος