Με κοροναϊό η Κατερίνα Διδασκάλου

 Με κοροναϊό η Κατερίνα Διδασκάλου

Θετική στον κοροναϊό βρέθηκε η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία το ανακοίνωσε στο instagram.

Όπως τόνισε η “Μυρσίνη” από τις Άγριες Μέλισσες, το περνάει ελαφρά αλλά έχει υψηλό πυρετό. Η ασθένειά της είχε αποτέλεσμα να αναβληθούν οι υπόλοιπες παραστάσεις της περιοδείας της παράστασης “Η πόρνη από πάνω” έως τις 2 Σεπτεμβρίου.

Στην ενημέρωση που επισύναψε σχετικά με την κατάστασή της, αναφέρεται πως παρ’ όλο που τρία μοριακά τεστ βγήκαν αρνητικά, η Κατερίνα Διδασκάλου κρίθηκε κλινικά ασθενούσα με πνευμονία Covid.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Διδασκάλου έγραψε στην ανάρτησή της: “Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση για την περιοδεία. Τελικά περνάω COVID. Ήθελα να το μάθετε εσείς πρώτοι. Μην ανησυχείτε, το περνάω σχετικά ελαφρά, αλλά με υψηλό πυρετό.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και τα όμορφα λόγια σας. Καλή αντάμωση, θα τα πούμε πολύ σύντομα από κοντά.

“Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε την αναβολή των υπόλοιπων παραστάσεων της περιοδείας της παράστασης Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ μέχρι και τις 2/9/2021 λόγω του ότι η κυρία Κατερίνα Διδασκάλου κρίθηκε κλινικά ασθενούσα με πνευμονία COVID παρά το ότι τρία μοριακά τεστ βγήκαν αρνητικά!

Θεωρήθηκε απαραίτητη ενέργεια για την προστασία του κοινού και φυσικά της ίδιας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και την κατανόηση σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς””.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Didaskalou (@katerina_didaskalou_official)

Σχετικά Άρθρα