Εκδήλωση για την στήριξη του ελληνικού τουρισμού ενόψει της νέας σεζόν από την ελληνική Πρεσβεία στη Μόσχα

 Εκδήλωση για την στήριξη του ελληνικού τουρισμού ενόψει της νέας σεζόν από την ελληνική Πρεσβεία στη Μόσχα

Με εκδήλωση “καλωσορίσματος” της νέας σεζόν και αποχαιρετισμού στο καλοκαίρι επισφράγισε το καλό κλίμα και πέρασε το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει μια ανοικτή και δεκτική χώρα απέναντι στους Ρώσους, η ελληνική Πρεσβεία στη Μόσχα και σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας και Χωρών ΚΑΚ.

Το event έγινε στον προαύλιο χώρο της πρεσβείας και αποτέλεσε μια ευκαιρία για την ελληνική Πρεσβεία να ανανεώσει τους δεσμούς της με ανώτερους Ρώσους αξιωματούχους, το σύνολο των μεγάλων tour operators που συνεργάζονται με την Ελλάδα και πολλούς Ρώσους φιλέλληνες και δημοσιογράφους, ώστε στην προσεχή φθινοπωρινή περίοδο να ξεκινήσουν εκ νέου σχέδια και προγράμματα συνεργασίας που είχαν αναβληθεί μετά από δύο χρόνια πανδημίας. Παράλληλα, ήταν και ένας αποχαιρετισμός στο φετινό καλοκαίρι, όπως αναφέρει το Γραφείο της Ελληνικής Πρεσβείας στη Μόσχα.

«Για μένα καλοκαίρι σημαίνει Ελλάδα. Το ίδιο όμως αισθάνονται και εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι που την επισκέπτονται κάθε χρόνο. Περάσαμε δυο δύσκολα χρόνια, που δεν τα περιμέναμε ποτέ. Είναι καιρός να τα ξορκίσουμε και γι αυτό σας καλέσαμε απόψε. Θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας κάποια μικρά κομμάτια Ελλάδας, και λίγη μουσική», δήλωσε η Πρέσβης της Ελλάδος στη Ρωσία, Αικατερίνη Νασίκα, καλωσορίζοντας τους επίσημους καλεσμένους.

Το ορχηστρικό σύνολο της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού Ξηράς, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Μόσχα για το Διεθνές Φεστιβάλ Στρατιωτικής Μουσικής “Spasskaya Tower”, πλαισίωσε την εκδήλωση παρουσιάζοντας σύντομο ελληνικό μουσικό πρόγραμμα. Φιλοδοξία της ελληνικής Πρεσβείας είναι η εν λόγω εκδήλωση να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο ως στήριξη στον ελληνικό τουρισμό.

Σχετικά Άρθρα