Δεν υπήρξε πρόβλημα με τη διαχείριση νοσηλείας non Covid περιστατικού σε ΜΕΘ λέει ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ, στη Βόρεια Ελλάδα

 Δεν υπήρξε πρόβλημα με τη διαχείριση νοσηλείας non Covid περιστατικού σε ΜΕΘ λέει ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ, στη Βόρεια Ελλάδα

Στη Βόρεια Ελλάδα υπάρχει διαθεσιμότητα κλινών ΜΕΘ, τόσο για Covid όσο και για non Covid περαστικά, υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, Παναγιώτης Μπογιατζίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καπραβέλος σε δραματικούς τόνους: Αντιμετωπίσαμε δίλημμα ζωής στη ΜΕΘ, χρειαζόμαστε νέες – ” Τον Σεπτέμβριο ίσως πάμε σε 500, 700, 800 διασωληνωμένους”

Συγκεκριμένα , προσθέτει, «σήμερα το ποσοστό κάλυψης είναι της τάξης του 67% με δυνατότητα ανάπτυξης και νέων κλινών εφόσον χρειαστεί». Η δήλωση του κ. Μπογιατζίδη έγινε με αφορμή τα όσα ανέφερε ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Ο Παναγιώτης Μπογιατζίδης συμπλήρωσε δε, ότι «δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με τη διαχείριση νοσηλείας non Covid περιστατικού σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας», αναφερόμενος στην αναφορά του Νίκου Καπραβέλουγια την αδυναμία υποδοχής ενός 22χρονου με λευκαιμία σε Μονάδα εντατικής Θεραπείας.

Σχετικά Άρθρα