Νέα καταγγελία για Φιλιππίδη από γυναίκα-αστυνομικό

 Νέα καταγγελία για Φιλιππίδη από γυναίκα-αστυνομικό

Στις φυλακές της Τρίπολης κρατείται ο Πέτρος Φιλιππίδης, ωστόσο μια νέα υπόθεση έρχεται στο φως…

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, μια γυναίκα αστυνομικός που γνώρισε τον δημοφιλή ηθοποιό στο Facebook είχε κι εκείνη μια δυσάρεστη εμπειρία μαζί του.

Η κοπέλα τότε φοιτούσε ακόμη στη σχολή της Αστυνομιας κι ήταν θαυμάστριά του. Ο ηθοποιός την ξεχώρισε κι άρχισε μια συνομιλία μαζί της, η οποία δεν έδειχνε τίποτα μεμπτό. Η νεαρή κοπέλα πήγε στο θέατρο με τη μητέρα της να δει την παράστασή του. Με το που κάθισαν, ο ηθοποιός έστειλε μήνυμα στο Facebook, όπου της έλεγε ότι σε λίγη ώρα θα μπορούσε να τον απολαύσει στη σκηνή και πως θα την περίμενε στο διάλειμμα στο καμαρίνι του για να τη δει από κοντά.

Μετάλλαξη Δέλτα: Αυτά είναι τα πέντε συμπτώματα

Η κοπέλα τότε φοιτούσε ακόμη στη σχολή της Αστυνομίας κι ήταν θαυμάστριά του. Ο ηθοποιός την ξεχώρισε κι άρχισε μια συνομιλία μαζί της, η οποία δεν έδειχνε τίποτα μεμπτό. Η νεαρή κοπέλα πήγε στο θέατρο με τη μητέρα της να δει την παράστασή του. Με το που κάθισαν, ο ηθοποιός έστειλε μήνυμα στο Facebook, όπου της έλεγε ότι σε λίγη ώρα θα μπορούσε να τον απολαύσει στη σκηνή και πως θα την περίμενε στο διάλειμμα στο καμαρίνι του για να τη δει από κοντά.

Σχετικά Άρθρα