Άδωνις Γεωργιάδης: Ζητά ονόματα και ιατρικά δεδομένα ανεμβολίαστων στους οργανισμούς του υπουργείου του (έγγραφο)

 Άδωνις Γεωργιάδης: Ζητά ονόματα και ιατρικά δεδομένα ανεμβολίαστων στους οργανισμούς του υπουργείου του (έγγραφο)

Tα ονόματα αλλά και τους λόγους για τους οποίους παραμένουν ανεμβολίαστα στελέχη των εποπτευόμενων οργανισμών του υπουργείου του ζητά να μάθε ο Αδωνις Γεωργιάδης με έγγραφο που έχει παραλήπτες τις διοικήσεις των οργανισμών του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Την αποκάλυψη κάνει ο Νίκος Γιαννόπουλος στο news247.gr.

Λίγες μέρες μετά τη νόσησή του από κοροναϊό, παρότι εμβολιάσθηκε, κι ενώ ανάρτησε ο ίδιος το πιστοποιητικό εμβολιασμού του επειδή ορισμένοι το αμφισβήτησαν, ο υπουργός Ανάπτυξης προβαίνει σε μια ενέργεια που θα συζητηθεί καθώς τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων.

Αφού ο Υπουργός κάνει μία μικρή ανάλυση της οφέλειας του εμβολίου στο καιρό της πανδημίας και αφού τονίζει ότι ενθαρρύνει το μέτρο της τηλεργασίας για όσους παραμένουν ανεμβολίαστοι (κανένα πρόβλημα ως εδώ) εν συνεχεία όμως ζητά να μάθει ονόματα των ανεμβολίαστων μελών διοικητικών συμβουλίων ή κατεχόντων θέσεων ευθύνης αλλά και το λόγο για τον οποίο παραμένουν ανεμβολίαστοι!

Ο Υπουργός ζητά, δηλαδή, από τους υφιστάμενούς του να του παραδώσουν ακόμα και ευαίσθητα ιατρικά δεδομένα υπαλλήλων οι οποίοι δεν αποκλείεται να παραμένουν ανεμβολίαστοι για κάποιο λόγο που αφορά την υγεία τους.

Ο Α. Γεωργιάδης ζητά ονόματα και ιατρικά δεδομένα ανεμβολίαστων μελών των εποπτευόμενων οργανισμών του Υπουργείου

Πηγή: news247.gr

Σχετικά Άρθρα