“Βόμβα” Μπιμπίλα για “νέες” κακοποιητικές συμπεριφορές

 “Βόμβα” Μπιμπίλα για “νέες” κακοποιητικές συμπεριφορές

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο ΟΡΕΝ, στην υπόθεση Φιλιππίδη. Σημείωσε πως υπάρχουν αναφορές για κακοποιητικές συμπεριφορές που δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμη, όχι μόνο για τον Φιλιππίδη, αλλά και για άλλους ηθοποιούς.

“Λυπάμαι πολύ που φτάσαμε έως εδώ, όσο λυπάμαι για τον Πέτρο που δούλεψα εννέα χρόνια κοντά του και έπαιξε ρόλο στην καριέρα μου, άλλο τόσο λυπάμαι για τις αγαπημένες φίλες που καταγγέλλουν όσα καταγγέλλουν και θα περιμένουμε τη δικαιοσύνη να αποφασίσει αν αυτά είναι αληθή ή κατά τον Πέτρο ψευδή. Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και θα περιμένω” περιέγραψε ο πρόεδρος του Σωματείου των Ελλήνων Ηθοποιών.

Τσαρούχας για Φιλιππίδη: “Αρχές Σεπτέμβρη θα κλείσουν άλλες δύο μεγάλες υποθέσεις

“Είμαι ένας ψύχραιμος άνθρωπος, νιώθω μεγάλη θλίψη για την εξέλιξη που έχει η ιστορία του Πέτρου, όμως τα κορίτσια που τον έχουν καταγγείλει είναι γνωστές μου και μέσα στη ζωή μου όπως ο Πέτρος. Δεν μπορώ να πάρω μια ζυγαριά, θα περιμένω τη Δικαιοσύνη, στην οποία έχω εμπιστοσύνη. Το Σωματείο μας έχει δράσει όσο καλύτερα μπορούσε και όσο πιο νομότυπα, για να έρθουν σε πέρας όλα αυτά. Παραδώσαμε τις καταγγελίες όπως οφείλαμε και όλα πήραν τον δρόμο τους. Θα ήθελα να πω αν κάποιες κυρίες έχουν κι άλλα πράγματα να πουν, καλό θα ήταν να το πουν για να βοηθήσουν το έργο της Δικαιοσύνης” πρόσθεσε.https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z14k2g1nhsp&playlistId=v-cd4mj727dm2x-se”Υπάρχουν κάποιες κοπέλες που μας έχουν πει πράγματα, τα οποία δεν τα έχουν καταθέσει ούτε στο Πειθαρχικό ούτε στην εισαγγελία. Για κακοποιητικές συμπεριφορές, όχι βιασμούς. Αυτά βοηθούν για την εξερεύνηση της αλήθειας. Είναι και για τον Πέτρο και για άλλους” τόνισε.