Δύο ανήλικοι ομολόγησαν τον ξυλοδαρμό του 15χρονου στον Εύοσμο

 Δύο ανήλικοι ομολόγησαν τον ξυλοδαρμό του 15χρονου στον Εύοσμο

Ταυτοποιήθηκαν δύο ανήλικοι για την επίθεση σε 15χρονο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το Open, το βράδυ της Δευτέρας άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ευόσμου δύο ανήλικους, 16 και 17 ετών, ελληνικής καταγωγής οι οποίοι και ομολόγησαν ότι είναι ανάμεσα στους δράστες της άγριας επίθεσης που δέχτηκε ο 15χρονος μαθητής το βράδυ του Σαββάτου στην πολυσύχναστη πλατεία του Ευόσμου.

Οι δύο ανήλικοι φέρεται να υποστήριξαν ότι δεν χτύπησαν βάναυσα το παιδί για να του αποσπάσουν το κινητό αλλά γιατί θεώρησαν ότι τους φωτογράφισε με αυτό και, όπως ακόμα ισχυρίστηκαν, ότι τους «κοιτάει περίεργα».

Δήμαρχος Διονύσου για τη φωτιά στη Σταμάτα: “Ακόμα είναι δύσκολα τα πράγματα”

Σημειώνεται ότι επειδή οι προσαγωγές έγιναν πέρα του αυτοφώρου, πρόκειται για ταυτοποίηση και όχι για συλλήψεις ενώ αναζητούνται και τα υπόλοιπα πέντε άτομα. Ωστόσο, όπως φέρεται να ομολόγησαν οι δύο ανήλικοι, αυτοί που χτύπησαν το παιδί ήταν τρεις.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει ο ίδιος σταθμός, μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού από τη μητέρα του 15χρονου, τα στόματα ανοίγουν, με πολλούς γονείς να καταγγέλλουν στις αστυνομικές αρχές ανάλογες επιθέσεις στα δικά τους παιδιά.

Πηγή: ethnos.gr