Κορονοπάρτι με αέριο γέλιου στη Ζάκυνθο

 Κορονοπάρτι με αέριο γέλιου στη Ζάκυνθο

Κορονοπάρτι με Ιταλούς, Ισραηλινούς και Βρετανούς διέλυσε πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης η Αστυνομία στον Λαγανά Ζακύνθου.

Πάνω από 60 συμμετέχοντες βρέθηκαν σε κλειστό χώρο ξενοδοχείου να διασκεδάσουν με δεκάδες απαγορευμένες αμπούλες αερίου γέλιου και παρά τα αυστηρά μέτρα για την διάδοση του κορoνοΐού. Ο ιδιοκτήτης μάλιστα του ξενοδοχείου, ηλικίας 59 ετών, συνελήφθη ενώ ο χώρος που γινόταν το πάρτι -εκεί όπου ήταν προγραμματισμένο να παίρνουν πρωινό με μέτρα οι πελάτες της ξενοδοχειακής μονάδας- σφραγίστηκε όπως προβλέπεται για 7 ημέρες και το πρόστιμο που έπεσε ήταν ύψους 2.000 ευρώ.

Φουντώνουν οι φήμες για άρση των περιοριστικών μέτρων στη Μύκονο από Δευτέρα

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20.07.2021), στο Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), ένας ημεδαπός ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού και παράνομη κατοχή αμπουλών αερίου γέλιου.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος ημεδαπός συνελήφθη, καθώς, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να πραγματοποιεί πάρτι με παραμονή όρθιων ατόμων σε εσωτερικό χώρο του ξενοδοχείου ιδιοκτησίας του, στην περιοχή του Λαγανά Ζακύνθου και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας του χώρου όπου πραγματοποιούνταν η εκδήλωση.

Επιπλέον, στον ίδιο χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συνολικά -384- αμπούλες αερίου γέλιου (Laughing Gas), -3- συσκευές εκτόνωσης του αερίου – εκ των οποίων οι 2 έτοιμες προς χρήση- και πλήθος μπαλονιών. Την προανάκριση για την υπόθεση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.