Στα Κατεχόμενα ο Ερντογάν – Μεγαλειώδης υποδοχή

 Στα Κατεχόμενα ο Ερντογάν – Μεγαλειώδης υποδοχή

Οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό θα γίνονται εφεξής μόνο από δύο κυρίαρχα κράτη, δήλωσε ο Ερντογάν πριν αναχωρήσει από την Τουρκία για την κατεχόμενη Κύπρο, επιδεινώνοντας το κλίμα, όπως αναφέρει η Αθήνα.

Ο Τούρκος Πρόεδρος έφτασε στο ψευδοκράτος στις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας,.συνοδευόμενος από πολυμελή αντιπροσωπεία της τουρκικής κυβέρνησης και κάτω από εξαιρετικά αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Ο Τούρκος πρόεδρος, κατέβηκε από το αεροπλάνο κρατώντας το χέρι της συζύγου του Εμινέ.Τους υποδέχθηκαν ο Ερσίν Τατάρ και σύζυγός του, Σιμπέλ.

Όπως μεταδίδει το sigmalive, δεκάδες αυτοκίνητα συνοδείας και λεωφορεία μετέφεραν τον Τούρκο Πρόεδρο και τη συνοδεία του στην κατεχόμενη Λευκωσία. Από τα μεγάφωνο στο χώρο του παράνομου αεροδρομίου ακουγόταν το παραδοσιακό τ/κ τραγούδι “Κύπρος μου”. Ο ίδιος ο Ταγίπ Ερντογάν επιβιβάστηκε σε ένα από τα λεωφορεία το οποίο σταμάτησε έξω από το αεροδρόμιο, όπου πλήθος κόσμου με σημαίες της Τουρκίας και του ψευδοκράτους ανέμεναν τον κ. Ερντογάν για να τον χαιρετίσουν.

https://twitter.com/oznurcalik/status/1417116290599247877

Αργότερα θα πραγματοποιηθεί η ειδική συνεδρίαση της λεγόμενης «Βουλής», την οποία θα προσφωνήσει ανακοινώνοντας «τα καλά νέα», όπως ο ίδιος είχε δηλώσει εδώ και μερικές ημέρες.

Σχετικά Άρθρα