Ραγκούσης: Με την απόσυρση της κατηγορίας περί δωροληψίας, η ΝΔ απάλλαξε τον Νίκο Παππά από το κατηγορητήριο

 Ραγκούσης: Με την απόσυρση της κατηγορίας περί δωροληψίας, η ΝΔ απάλλαξε τον Νίκο Παππά από το κατηγορητήριο

«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Δεν έχουμε μπει στην πολιτική, για να διώκουμε τους πολιτικούς μας αντιπάλους, αλλά για να τους νικάμε. Ποτέ στο παρελθόν, από το ‘74 και μετά, δεν παραπέμφθηκε υπουργός μόνο για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος».

Αυτό τόνισε χαρακτηριστικά, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του πορίσματος της Προανακριτικής Επιτροπής εναντίον του πρώην υπουργού Νίκου Παππά, για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών το 2016.

Τσίπρας: Δεν θα ακολουθήσω τον ολισθηρό δρόμο του κ. Μητσοτάκη

«Με την απόσυρση της κατηγορίας περί δωροληψίας παραδεχτήκατε ότι ο κ. Καλογρίτσας είναι ψεύτης. Έτσι γκρεμίσατε το μοναδικό κλαδί πάνω στο οποίο καθόσασταν που ήταν ο κ. Καλογρίτσας. Τον Νίκο Παππά ουσιαστικά τον έχετε απαλλάξει με το πόρισμά», επισήμανε ο κ. Ραγκούσης ενώ κατέληξε λέγοντας:

«Μετά από την απόφασή σας αυτή ανοίγετε τον δρόμο για τους δικούς σας υπουργούς, οι οποίοι με το δικό σας σκεπτικό διαπράττουν καθημερινά παράβαση καθήκοντος. Κυρίως όμως μετατρέπετε το πολιτικό προσωπικό της χώρας, άρα και τον εαυτό σας, όμηρο των sms που έχει στα χέρια του ο κάθε Καλογρίτσας της χώρας».