Δικηγόρος 19χρονης: Ασύλληπτα άτομα εμπλέκονται στην υπόθεση

 Δικηγόρος 19χρονης: Ασύλληπτα άτομα εμπλέκονται στην υπόθεση

Ασύλληπτα άτομα εμπλέκονται στην τραγική υπόθεση της 19χρονης, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα αστυνομικού και του πατέρα της που κατηγορείται ότι την βίαζε από 11 ετών, σύμφωνα με την δικηγόρο της.

Ο 41χρονος αστυνομικός, που βρίσκεται αντιμέτωπος με βαρύ κατηγορητήριο μετά τις καταγγελίες ότι κρατούσε όμηρο και εξέδιδε την κοπέλα, ήταν σε διαθεσιμότητα για άλλη υπόθεση. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι είχε απειλήσει να «φυτεύσει» σφαίρα σε άτομο με το οποίο είχε διαφορές με αποτέλεσμα να του πάρουν το όπλο μόλις τον περασμένο μήνα, στις 19 Ιουνίου.

Δίδυμος σεισμός στην Θήβα

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα κατήγγειλε ότι την εξέδιδε σε σπίτια ανδρών μεγάλης ηλικίας και ότι γυρίζαν ταινίες πορνογραφικού υλικού δίνοντας της ναρκωτικά (κοκαΐνη).

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ψηφιακό υλικό και τα κινητά, που κατάσχεσε από το σπίτι του φερόμενου δράστη.

Στο μεταξύ οι συνήγοροι της 18χρονης καταγγέλλουν ότι δεν τις επιτράπηκε η επικοινωνία μαζί τους για πολλές ώρες το Σάββατο, όταν κατάφερε να διαφύγει από το διαμέρισμα του αστυνομικού στην Ηλιούπολη και να ζητήσει βοήθεια σε καφετέρια λέγοντας ότι φοβάται πως εκείνος θα τη σκοτώσει.

Η δικηγόρος, Αντωνία Λεγάκη, μιλώντας σήμερα στο Open κατήγγειλε ότι καθυστέρησε η καταγραφή της μήνυσης ενός θύματος τράφικινγκ κι ότι και στο νοσοκομείο αστυνομικοί της συμπεριφέρθηκαν σαν να είναι κρατούμενη, ενώ εισήλθαν ακόμα στα εξεταστήρια, παρά τις διαμαρτυρίες των γιατρών.

Σε ό,τι αφορά την τυχόν εμπλοκή άλλων ατόμων, η κ. Λεγάκη τόνισε η κοπέλα «έχει κατονομάσει όλους στην Αστυνομία, έχει δώσει όλα τα στοιχεία».

Πηγή: efsyn.gr

Σχετικά Άρθρα