Γνώριζε για την επίμαχη σκηνή στο Βασικό Ενστικτο η Σάρον Στόουν; Ο σκηνοθέτης απαντά…

 Γνώριζε για την επίμαχη σκηνή στο Βασικό Ενστικτο η Σάρον Στόουν; Ο σκηνοθέτης απαντά…

Ο Πολ Βερχόφεν τόνισε πως θυμάται διαφορετικά τα πράγματα από την λαμπερή σταρ.

Μιλώντας στο Variety, ο γνωστός σκηνοθέτης ανατρέπει την αφήγηση της ηθοποιού για το τι ακριβώς έλαβε χώρα στα παρασκήνια της επίμαχης σκηνής.

Στο πρόσφατο βιβλίο της «The Beauty of Living Twice», η Στόουν αποκάλυψε πως ένα μέλος του συνεργείου τής είπε να βγάλει το εσώρουχό της στη διάσημη σκηνή με το σταυροπόδι στην ανάκριση, επειδή το εσώρουχο «αντανακλούσε το φως».

Τη διαβεβαίωσαν μάλιστα πως δεν πρόκειται να φανεί τίποτα στον φακό, εξαπατώντας τη φυσικά, όπως ισχυρίζεται πάντα η ηθοποιός.

Ο Βερχόφεν μίλησε ωστόσο στο Variety την Τετάρτη και, αφού απέδωσε τα εύσημα στη Σάρον Στόουν για την ερμηνεία της στην ταινία, που απέφερε 352 εκατ. δολάρια στα ταμεία, πέρασε στο παρασύνθημα.

Η δική του μνήμη από το γύρισμα της επίμαχης σκηνής είναι «ριζικά διαφορετική», όπως δήλωσε, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την ιστορία της Στόουν «αδύνατη».

«Ήξερε ακριβώς τι έκανε, της είπα ότι βασιζόταν στην ιστορία μιας γυναίκας που γνώριζα όταν ήμουν φοιτητής, η οποία σταύρωνε συχνά τα πόδια της χωρίς εσώρουχο στα πάρτι. Όταν ο φίλος μου της είπε ότι μπορούσαμε να δούμε το αιδοίο της, εκείνη είπε ‘‘φυσικά, γι’ αυτό το κάνω’’. Τότε η Σάρον και εγώ αποφασίσαμε να κάνουμε μια παρόμοια σκηνή».

Πηγή: newsbeast.gr

Σχετικά Άρθρα