Νεκρή η Γαλλίδα τουρίστρια στην Κρήτη

 Νεκρή η Γαλλίδα τουρίστρια στην Κρήτη

Νεκρή εντοπίστηκε η αγνοούμενη από τις 24 Ιουνίου η 29χρονη Γαλλίδα τουρίστρια σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από το Ελαφονήσι στην Κρήτη.

Η κοπέλα στη μέση της διαδρομής που έκανε πεζοπορία βρέθηκε σε ένα δύσβατο μονοπάτι. Η 29χρονη είχε ξεκινήσει από τον Κριό και είχε φτάσει στο Ελαφονήσι και επέστρεφε ξανά πίσω για να πάρει το αυτοκίνητό της.

Ενώ βρισκόταν στα μισά της διαδρομής που είναι 7,5 με 10 χιλιόμετρα, η νεαρή έπεσε σε μια χαράδρα από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

To xronik;o

Το “Χαμόγελο του Παιδιού” ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Βιολέτ Γκιγκανό σήμερα και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Η Βιολέτ Γκιγκανό έχει ύψος 1.48 μ., έχει μαύρα μαλλιά και γαλάζια μάτια. Έχει μια κηλίδα στην πλάτη, ανάμεσα στους ώμους. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το “Χαμόγελο του Παιδιού” όλο το 24ωρο, στην “Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000”, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Η αγνοούμενη έκανε διακοπές μόνη της στα Χανιά, πήγε με αυτοκίνητο μέχρι τον Κριό, όπου το άφησε και συνέχισε με πεζοπορία στο Ελαφονήσι. Οι ελληνικές Αρχές ενημερώθηκαν χθες για την αγνοούμενη και για τον εντοπισμό της στήθηκε επιχείρηση στα νοτιοδυτικά παράλια των Χανίων, μεταξύ Κριού και Παλαιόχωρας, όπου το πρωί βρέθηκε το αυτοκίνητό της και προσωπικά της αντικείμενα.

Σχετικά Άρθρα