Έφτασε στην Αλόννησο η μητέρα της Καρολάιν μαζί με τη μικρή Λυδία

 Έφτασε στην Αλόννησο η μητέρα της Καρολάιν μαζί με τη μικρή Λυδία

Έφτασε στην Αλόννησο το απόγευμα της Τρίτης η μικρή Λυδία, μαζί με τη μητέρα της Καρολάιν, η οποία πλέον μαζί με τον άνδρα της θα έχουν την προσωρινή επιμέλεια της εγγονής τους. Γιαγιά και εγγονή αφότου έφθασαν στο νησί, μπήκαν σε ένα ασημί αυτοκίνητο, και μαζί με μια οικογενειακή φίλη πήγαν απευθείας στο σπίτι της οικογένειας Κράουτς στο νησί.

Σύμφωνα με την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, οι γονείς του καθ΄ ομολογίαν συζυγοκτόνου, από τον οποίο αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα, θα μπορούν να τη βλέπουν 5 ημέρες τον μήνα από τις 10:00 έως τις 14:00, μόνο στην Αλόννησο, εκεί όπου μεγάλωσε η μητέρα της.

Και οι δύο πλευρές θέλησαν να αποφύγουν τις κάμερες για το καλό της μικρής , η τραγική ιστορία της οποίας συγκίνησε το πανελλήνιο

H συνάντηση της μητέρας του συζυγοκτόνου με τη μητέρα της Καρολάιν
Νωρίτερα, η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, συνοδευόμενη από τον αδερφό του, συναντήθηκε με τη μητέρα της Καρολάιν, στην οποία παρέδωσε τη μικρή Λυδία. Λίγα λεπτά μετά τις 09.00 το πρωί, βγήκαν από την πλαϊνή είσοδο του σπιτιού. Μητέρα και γιος δεν έκαναν καμία δήλωση. Το μόνο που είπαν ήταν «ευχαριστούμε πολύ» όταν οι δημοσιογράφοι τους ευχήθηκαν καλή δύναμη.

Έκλαιγαν συνεχώς οι δύο γιαγιάδες
Η συνάντηση των δύο πλευρών ορίστηκε σε άλλο σημείο από αυτό του σπιτιού, μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες.

«Προστέθηκαν κάποια ψήγματα χαράς στην απέραντη θλίψη της. Στα μάτια αυτού του παιδιού θα βλέπει την Καρολάιν και της μοιάζει και καταπληκτικά, όπως μου είπε», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το κλίμα ανάμεσα στις δυο γιαγιάδες ήταν φιλικό και η συγκίνησή τους ήταν έντονη. Οι δύο γυναίκες έμειναν μαζί για λίγη ώρα με τη μητέρα του συζυγοκτόνου να εξηγεί πρακτικά και ιατρικά θέματα για το παιδί.

Με πληροφορίες από το Thenewspaper.gr

Σχετικά Άρθρα