Συλλήψεις στη Νίκαια: Είχαν ρημάξει τα αυτοκίνητα έξω από το Γ΄Νεκροταφείο

 Συλλήψεις στη Νίκαια: Είχαν ρημάξει τα αυτοκίνητα έξω από το Γ΄Νεκροταφείο

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν ένας 49χρονος και ένας 39χρονος οι οποίοι έκλεβαν αυτοκίνητα έξω από το Γ΄ Νεκροταφείο στη Νίκαια.

Παραβίαζαν πόρτες και παράθυρα αυτοκινήτων που ήταν σταθμευμένα έξω από το νεκροταφείο και έπαιρναν από το εσωτερικό ό,τι πολύτιμο έβρισκαν.

Τους εντόπισαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην περιοχή του Ασπροπύργου καθώς λίγη ώρα πριν είχαν σπάσει ένα τζάμι οχήματος και είχαν αρπάξει μια τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά είδη.

«Στη συνέχεια, διέφυγαν προς την περιοχή του Κερατσινίου όπου και απέρριψαν τα κλοπιμαία εντός νάιλον σακούλας σε θάμνο, με σκοπό να τα παραλάβουν σε μεταγενέστερο χρόνο. Λίγο αργότερα, στην ίδια περιοχή, αφαίρεσαν από το εσωτερικό ανασφάλιστου οχήματος, τσαντάκι με χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα» ανέφερε το δελτίο τύπου της αστυνομίας. 

Κραουνάκης: “Η Αντιπολίτευση κάνει…καριέρα!”- Τι λέει για τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη

Όταν οι αστυνομικοί τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη και έκαναν έρευνα βρήκαν στην κατοχή τους ένα κατσαβίδι, ένα σφυρί θραύσης τζαμιών και χρήματα. Μάλιστα, τα παλιότερα μέλη έκαναν… ιδιαίτερα μαθήματα στους νεότερους πώς να παραβιάζουν ένα τζάμι χωρίς να κάνουν θόρυβο. Στη συνέχεια, οι δυο συλληφθέντες έδιναν τα κλοπιμαία σε μισή τιμή σε έναν συνεργό τους ο οποίος τα πουλούσε σε κατάστημα ηλεκτρονικών συσκευών που διατηρεί στην περιοχή της Ομόνοιας.

Συνολικά εξιχνιάστηκαν 26 περιπτώσεις κλοπών από οχήματα στο Γ’ Κοιμητήριο Αθηνών, που διαπράχθηκαν με τον ίδιο τρόπο δράσης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά. 

Σχετικά Άρθρα