Νέα στοιχεία στην υπόθεση Δογιάκη – Σφακιανάκης: Ερευνάται ως έγκλημα

 Νέα στοιχεία στην υπόθεση Δογιάκη – Σφακιανάκης: Ερευνάται ως έγκλημα

H επίσημη αιτία θανάτου είναι αυτοκτονία, καθώς ο ιδιοκτήτη της πολύ γνωστής ταβέρνας «Κρητικός», στην Παλλήνη, Σταύρος Δογιάκης φαίνεται πως αυτοπυροβολήθηκε δυο φορές, όπως προέκυψε από τη νεκροψία-νεκροτομή της σορού, όμως η υπόθεση εξακολουθεί να απασχολεί τις Αρχές. Ο 53χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, ένα ασημί Smart στον Υμηττό, στη θέση Άη Γιάννης όμως οι έρευνες επικεντρώνονται στο ερώτημα “γιατί ο επιχειρηματίας να θέλει βάλει τέλος στη ζωή του”.

Πιο συγκεκριμένα, από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε πως ο Δογιάκης έστρεψε το όπλο στο στήθος και πυροβόλησε, ωστόσο η πρώτη σφαίρα πέρασε δίπλα από την καρδιά προκαλώντας ένα διαμπερές τραύμα. Μάλιστα, τονίζεται πως θα μπορούσε να επιφέρει τον θάνατο, αλλά δεν μπορεί να προσδιοριστεί το χρονικό διάστημα. Τότε ο 53χρονος, ο οποίος είχε πάρει την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του, φαίνεται πως έστρεψε το 9αρι όπλο στο κεφάλι του και να πυροβολήσει προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατο με την δεύτερη σφαίρα.

Ωστόσο, ο ειδικός ερευνητής Μανώλης Σφακιανάκης ο οποίος είναι και φίλος της οικογένειας Δογιάκη, μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε ότι η αστυνομία, παρά το πόρισμα του ιατροδικαστή, ερευνά την υπόθεση θανάτου του επιχειρηματία ως έγκλημα!

Ειδικότερα, όπως είπε ο Μανώλης Σφακιανάκης:

  • «Η Αστυνομία και η Ασφάλεια Αττικής αυτή τη στιγμή που μιλάμε, διερευνά την υπόθεση θανάτου του Σταύρου Δογιάκη ως έγκλημα. Το γνωρίζω από πρώτη πηγή ότι η αστυνομία το διερευνά ως έγκλημα. Άρα αυτοί που πιστεύουν ότι είναι μια αυτοκτονία, ας το αφήσουνε πιο πέρα αυτό. Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει και όταν βγάλει επίσημο δελτίο ότι πρόκειται για αυτοκτονία, θα πειστώ και εγώ ο ίδιος. Αυτό που κάνει εντύπωση όμως είναι ένα. Πώς αυτός ο άνθρωπος μέσα σε πέντε μέρες άλλαξε χαρακτήρα, διάθεση, τα πάντα. Άρα το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι ένα. Γιατί τις τελευταίες 5 μέρες πριν τον θάνατό του άλλαξε η διάθεσή του; Ξέρω τα δύο αδέρφια 25 χρόνια, ποτέ δεν τους έχω δει σε κόντρες και μαλωμένους».

Σχετικά Άρθρα