Θρίαμβος Πετρούνια: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

 Θρίαμβος Πετρούνια: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πανηγύρισε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2021 από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με εξαιρετική εμφάνιση συγκέντρωσε 15.500 βαθμούς και έτσι πήρε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2021. Παράλλη, πήρε φυσικά και το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια, έκανε μαγική αντεπίθεση και χάρη στους βαθμούς που συγκέντρωσε σήμερα, άφησε πίσω του τον Κινέζο Λιου Γιανγκ και έφυγε για Ιαπωνία!
Μπορεί ο Ασιάτης συνδιεκδικητής της πρόκρισης να είχε αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα εκμεταλλευόμενος την απουσία του Πετρούνια από τους τέσσερις πρώτους αγώνες (Νοέμβριος 2018 – Απρίλιος 2019) λόγω της χειρουργικής επέμβασης στον ώμο, ωστόσο ο «άρχοντα των κρίκων» πέτυχε κάτι που έμοιαζε ακατόρθωτο.
Πλέον ο 30χρονος Λευτέρης, θα τα δώσει όλα στο Τόκιο για να ανέβει ξανά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και να χαρίσει στην Ελλάδα ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο!

Σχετικά Άρθρα