Εξαρθρώθηκε σπείρα που καλλιεργούσε 1.600 δενδρύλλια κάνναβης στον Κάλαμο Αττικής

 Εξαρθρώθηκε σπείρα που καλλιεργούσε 1.600 δενδρύλλια κάνναβης στον Κάλαμο Αττικής

Στην εξάρθρωση εγκληματικού κυκλώματος που καλλιεργούσε τεράστιες ποσότητες κάνναβης στον Κάλαμο Αττικής προχώρησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, που προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης κατασχέθηκαν 1.600 δενδρύλλια κάνναβης, 53 βλαστοί κάνναβης, εξοπλισμός ανάπτυξης και υδροδότησης της καλλιέργειας, τα χρηματικά ποσά των 1.000 ευρώ, 3.320 λιρών Αγγλίας, 200.000 λεκ Αλβανίας, κυνηγετική καραμπίνα και 74 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και 2 μοτοσυκλέτες

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι συλλήψεις έγιναν τις πρώτες πρωινές ώρες στις 17 Ιουνίου, στον Κάλαμο, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, που μετείχε επίσης η ΕΚΑΜ, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων Σωμάτων Ασφαλείας. Ειδικότερα, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 40 και 44 ετών και δύο αλλοδαποί, ηλικίας 57 και 32 ετών, καλλιεργητές μέλη του εγκληματικού κυκλώματος. Ο 44χρονος συνελήφθη και για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και πλαστογραφία και ο 57χρονος συνελήφθη και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σχετικά Άρθρα