Σάλος με την “αθώωση” του γυναικοκτόνου – Το χρονικό της δολοφονίας και τα νέα στοιχεία με το τρίτο πρόσωπο (vid)

 Σάλος με την “αθώωση” του γυναικοκτόνου –  Το χρονικό της δολοφονίας και τα νέα στοιχεία με το τρίτο πρόσωπο (vid)

Σάλος έχει προκληθεί στα social media με μία περίεργη προσπάθεια να πέσει σκιά στη δολοφονημένη Καρολάιν, από τον γυναικοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος ομολόγησε με κυνικό και ψυχρό τρόπο τη στιγμή που αφαίρεσε τη ζωή από την 20χρονη μητέρα του παιδιού του.

Η Καρολάιν «απειλούσε»(!) τον πιλότο με διαζύγιο, «παραμυθένιος γάμος» σε μία σχέση μίας 14χρονης με έναν 27χρονο, και άλλα τέτοια στο διαδίκτυο με αποκορύφωμα την επιλεκτική και περίεργη «διαρροή» σελίδων από το ημερολόγιο της δολοφονημένης, η οποία προσπάθησε να παρουσιάσει την 20χρονη ως τρελή κι επιθετική και η οποία παίχτηκε ως πρώτη είδηση από σύσσωμο τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, παρόλο που είναι ξεκάθαρο πως η κοπέλα βρισκόταν σε ένα επικίνδυνο και χειριστικό περιβάλλον από τα 14 της.

Ουσιαστικά τη μεγάλωσε ο δολοφόνος της.

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η εύλογη απορία γιατί η ΕΛ.ΑΣ. έκανε 37 μέρες να λύσει μία υπόθεση για την οποία υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία από την αρχή, γιατί σπατάλησε χρόνο με επικηρύξεις και συλλήψεις… Γεωργιανών στα σύνορα αλλά και ο περίεργος πλούτος του δολοφόνου.

Τελευταίο δείγμα της περίεργης τροπής η δήλωση του… συνδικαλιστή Μπαλάσκα για τον “βλάκα” πιλότο που ανάγκασε την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ να τον θέσει ουσιαστικά σε διαθεσιμότητα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η εικόνα του πιλότου, του καθ’ ομολογίαν (γυναικοκτόνου) δολοφόνου της Καρολάιν, με το παγωμένο βλέμμα, δεμένος πισθάγκωνα, με το αλεξίσφαιρο και με δεκάδες αστυνομικούς να το περιστοιχίζουν έκλεισε το πρώτο μέρος της παραπομπής στη δικαιοσύνη για μια δολοφονία που συντάραξε την ελληνική κοινή γνώμη.

  • Στις 06:30 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου κλήθηκε η Άμεση Δράση επί της οδού Παναγούλη 10, στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της Καρολάιν, με σπαστή φωνή λόγω του ότι ήταν φιμωμένος με μονωτικές ταινίες και ζητούσε βοήθεια, αμέσως μετά και με τον ίδιο τρόπο φέρεται ότι κάλεσε και την γειτόνισσά του.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο σημείο, εισήλθαν από το παραθυράκι της πίσω πλευράς απ’ όπου φέρονταν να είχαν μπει και οι ληστές, βρήκαν τον πιλότο δεμένο και φιμωμένο και τον έλυσαν και την Καρολάιν νεκρή στο κρεβάτι της μπρούμυτα και με το μωράκι της να ακουμπά και να την σκουντάει στην πλάτη.

Από την νεκροψία-νεκροτομή προέκυψε πως ο θάνατος της 20χρονης κοπέλας ήταν ασφυκτικός και αργότερα ο πιλότος κατέθεσε στους αστυνομικούς πως οι δράστες που εισέβαλαν στην οικία του, σκότωσαν τον σκύλο τους και την γυναίκα του και τους λήστεψαν, ήταν τρεις. Δύο ψηλοί με καλυμμένα χαρακτηριστικά και ένας κοντός και εύσωμος που φαινόταν να ήταν ο αρχηγός. Δύο από αυτούς ήταν ένοπλοι και του ζήτησαν τα λεφτά.

Εκείνος ισχυρίστηκε ότι τους υπέδειξε που ήταν κρυμμένα τα χρήματα, ωστόσο συνέχισαν να ψάχνουν και κάποια στιγμή έπαψε να ακούει τις φωνές της συζύγου του την οποία την είχε ακινητοποιήσει, την είχε γυρίσει μπρούμυτα ο φερόμενος αρχηγός και της κρατούσε το στόμα.

Έκτοτε όσο και αν έψαξαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και του Κατά Ιδιοκτησίας δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε ληστές παρότι μέχρι και πολύ πρόσφατα έκαναν κάθε ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Και φτάσαμε στην 17η Ιουνίου, 40 ημέρες μετά τη δολοφονία της Καρολάιν, όπου ο πιλότος, μη μπορώντας να αντικρούσει τα αδιάσειστα στοιχεία της αστυνομίας ομολόγησε το έγκλημα λέγοντας ότι σκέφτηκε να εξαφανίσει το άψυχο κορμί της Καρολάιν.

Τα νέα στοιχεία

Η Αγγελική Νικολούλη, στην εκπομπή Φως στο Τούνελ στον Alpha, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και ένα τρίτο άτομο στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

«Κάτι είχαν πει στην Καρολάιν; Κάτι είχε δει; Δεν ξέρω. Πάντως κάτι είχε κλονίσει την κοπέλα. Και μαθαίνω πως κάτι είχε πει σε στενό συγγενικό της πρόσωπο. Δεν φεύγεις από το σπίτι σου, ούτε ψάχνεις μέσα στη νύχτα για ξενοδοχείο, μετά από ένα απλό καυγαδάκι. Μπορεί να υπάρχει και τρίτο άτομο. Αυτό θα πρέπει να το ψάξει η αστυνομία και ο ανακριτής. Μπορεί να μην ήταν εκείνο το βράδυ εκεί αλλά μπορεί να βοήθησε τον δράστη σε άλλο επίπεδο» είπε χαρακτηριστικά η γνωστή δημοσιογράφος.

«Ο ίδιος ο δράστης μπορεί να λέει ότι θέλει στους αστυνομικούς. Μπορεί να τα λέει επειδή έτσι έγιναν τα πράγματα ή να τα λέει επειδή θέλει να καλύψει κάποιο πρόσωπο. Όλα αυτά θα τα ψάξει ο ανακριτής. Το έχει αυτό το δικαίωμα και νομίζω πως θα το κάνει» συμπλήρωσε.

Ακόμη, η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στο σκουρόχρωμο αυτοκίνητο μάρκας BMW. Η ίδια ανέφερε ότι μετά από έρευνα των δημοσιογράφων της εκπομπής της, αποδείχθηκε πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ξένο προς τη γειτονιά… Κανείς δεν ήξερε κάτι για το όχημα αυτό και δεν ανήκει σε κανέναν που να μένει εκεί ή σε κάποιο φίλο ή σε κάποιον συγγενή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο όχημα έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας να μπαίνει στη Διαδόχου Παύλου που οδηγούσε στη μεζονέτα που έγινε το φονικό στις 03:35 και να φεύγει με ταχύτητα προς τη Λαυρίου περίπου στις 05:30.

Σε όλα τα παραπάνω, πρέπει να σημειωθεί πως μερίδα των social media έχει επιδοθεί σε μια προσπάθεια να αμφισβητήσει τον κατοχυρωμένο σε διεθνές επίπεδο όρο “γυναικοκτονία” (femicide), παραβλέποντας ψηφίσματα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, την νομοθεσία πολλών χωρώβ, κείμενα διεθνων οργανώσεων, του ΟΗΕ κ.ά

Σχετικά Άρθρα