Κινήσεις Δημητριάδη με ενδιαφέρον…

 Κινήσεις Δημητριάδη με ενδιαφέρον…

Προ ημερών δέχθηκε δημοσίως τις ευχαριστίες του δημάρχου Ψαρρών για το “ξεμπλοκάρισμα” της ανακατασκευής του λιμανιού του νησιού, ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης. Ήταν μία από τις ελάχιστες περιπτώσεις που το όνομά του είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς είναι γνωστό πως προτιμά να παραμένει στο παρασκήνιο για να κινείται πιο ευέλικτα.

Όπως και σχετικά με το εγχείρημα των εμβολιασμών, για το οποίο δεν είναι γνωστό πως έχει αναλάβει κεντρικό ρόλο μαζί με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Άκη Σκέρτσο, καλύπτοντας συχνά τα κενά που παρατηρούνται.

Φαίνεται, όμως, πως ο κ. Δημητριάδης διαδραματίζει και έναν άλλο -άγνωστο- ρόλο. Πληροφορούμαστε, λοιπόν, πως είναι ολοένα και περισσότερο σε επαφή με βουλευτές της Ν.Δ, προσπαθώντας να διαδραματίσει “πυροσβεστικό” ρόλο, όπου δημιουργούνται εστίες δυσαρέσκειας. Επειδή, ακριβώς, γνωρίζει τον παλμό της κοινοβουλευτικής ομάδας, φέρεται να είναι πολύ φειδωλός ως προς τις εισηγήσεις περί ανασχηματισμού που κομίζουν άλλοι στο Μέγαρο Μαξίμου.

Άλλες πληροφορίες τον θέλουν, ακόμη, να μην συμμερίζεται τις απόψεις των “σκληρών” σχετικά με την προανακριτική κατά του Νίκου Παππά και να εισηγείται σταδιακή απεμπλοκή προς αποφυγή της πόλωσης. Κάποιες δημοσκοπήσεις που φτάνουν, μάλιστα, στο Μέγαρο Μαξίμου μάλλον τον δικαιώνουν, κι αυτό διότι οι πολίτες δεν φαίνεται να υιοθετούν το κλίμα τοξικότητας και ακραίας αντιπαράθεσης.

Σχετικά Άρθρα