Απειλητικό σημείωμα σε πολυκατοικία εναντίον ενοίκου: “Θα σκοτώσω το σκυλί σου”

 Απειλητικό σημείωμα σε πολυκατοικία εναντίον ενοίκου: “Θα σκοτώσω το σκυλί σου”

Μια ευθεία απειλή στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει στον Βύρωνα, στη Νέα Ελβετία, καταγγέλλει ένοικος σύμφωνα με το real.gr.

Οαναγνώστης που έχει στο διαμέρισμα του ένα σκυλάκι ηλικίας 15 μηνών μας έστειλε το σημείωμα που κόλλησε με μονοτική ταινία στην είσοδο της πολυκατοικίας ένας ενήλικας γείτονας του, ο οποίος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει απειλεί ότι θα βάλει στην πολυκατοικία “κρέας με δηλητήριο” για να σκοτώσει το μικρόσωμο κατοικίδιο!

Σύμφωνα με την καταγγελία ο άντρας που έκανε την απειλή άφησε ένα ανυπόγραφο σημείωμα, δήθεν σε σπαστά ελληνικά, για να υποδηθεί τον αλλοδαπό, ενώ έχει ήδη αναγνωριστεί ως Ελληνας από άλλον γείτονα που τον είδε την ώρα που άφηνε το σημείωμα στην πολυκατοικία.

Τα διαμερίσματα στη συγκεκριμένη γειτονιά είναι σχεδόν όλα, με κατοικίδια, εξαιτίας των δεκάδων διαρρήξεων που έχουν σημειωθεί εκεί τα τελευταία χρόνια.

Ο “ευγενής γείτονας” του αναγνώστη μας που υποδύεται τον αλλοδαπό (αλλά είναι Ελληνας) φαίνεται ότι επέλεξε το πιο μικρό από τα ζωάκια στα διαμερίσματα για να απειλήσει ότι θα το δολοφονήσει παγιδεύοντας την τροφή του.

Ο αναγνώστης μας σημειώνει ότι το απειλητικό σημείωμα το πήγε ο ίδιος στην αστυνομία και όπως επισημαίνει είναι ταραγμένος από την απειλή ενός “τύπου που φαίνεται ότι συνηθίζει να απειλεί κατοικίδια και ανθρώπους πάντα με τον ίδιο τρόπο χωρίς ποτέ να υποστεί τις συνέπειες των απαράδεκτων πράξεων του”…

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το απειλητικό σημείωμα

Σχετικά Άρθρα