Σοκ στην Κέρκυρα: Άγριο έγκλημα για ασήμαντη αφορμή (εικόνες)

 Σοκ στην Κέρκυρα: Άγριο έγκλημα για ασήμαντη αφορμή (εικόνες)

Άνδρας άνοιξε πυρ και σκότωσε ένα ζευγάρι που διέμενε στην Κέρκυρα και στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και αυτοκτόνησε.

Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή Δασιά.

Όπως έγινε γνωστό από τις αστυνομικές αρχές, ο 68χρονος δράστης που χαρακτηρίζεται από τους γείτονες ως έντονα εσωστρεφής αλλά και νευρικός άνθρωπος είχε διαφορές με την 60χρονη σπιτονοικοκυρά του για τα ενοίκια και ο άλλος άντρας είχε ακόμα πιο ασήμαντες διαφωνίες μαζί του όπως για μία πρασιά ή για την λάμπα που είχε βάλει στην αυλή… της διπλανής οικίας που διέμενε. Όλοι τους είναι Έλληνες και ο επίσης 68χρονος άντρας που έπεσε θύμα, είναι Έλληνας που ζούσε όμως χρόνια στην Γαλλία.

Η Αστυνομία κλήθηκε μισή ώρα μετά τις 11 το πρωί για πυροβολισμούς κοντά στο ξενοδοχείο «Ikos» στην περιοχή της Δασσιάς.

Φαίνεται πως η σπιτονοικυρά του δράστη προσπάθησε σήμερα να μιλήσουν και κατέληξαν να τσακωθούν με αποτέλεσμα ο δράστης να αρπάξει μία καραμπίνα να σκοτώσει την γυναίκα και τον άντρα που βγήκε στην αυλή. Αμέσως μετά ταμπουρώθηκε στο δικό του σπίτι και αυτοπυροβολήθηκε, ενώ στο κομοδίνο του βρέθηκαν πολλά ηρεμιστικά χάπια και εξετάζεται αν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Έγκλημα στην Κέρκυρα: Για ασήμαντη αφορμή το διπλό φονικό
Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Ασφάλειας Κέρκυρας και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για να φωτιστούν όλες οι πτυχές αυτού του εγκλήματος.

Κατά πληροφορίες νοίκιαζε το σπίτι από την γυναίκα που σκότωσε η οποία του είχε κάνει έξωση.

Το τελευταίο διάστημα, οι καυγάδες είχαν αρχίσει να πυκνώνουν, αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα θα ακολουθούσαν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά περίμενε το ζευγάρι σε έναν παράδρομο κοντά στο σπίτι τους και μόλις τους είδε να εμφανίζονται τους σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα. Εν συνεχεία κλείστηκε στο σπίτι και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Πλημμύρισε με μουσικές η Αθήνα για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι το ζευγάρι ήταν από τη Γαλλία.

Εικόνες από τον τόπο του εγκλήματος μεταδίδει το corfunews.gr:

Αστυνομικός από την φρουρά της Σακελλαροπούλου κατηγορείται για απάτη-μαμούθ – Τι απαντά ο ίδιος

Σχετικά Άρθρα