Πηγές Κουμουνδούρου για Καρανίκα – “Δεν μας αφορά η προσωπική του ζωή”

 Πηγές Κουμουνδούρου για Καρανίκα – “Δεν μας αφορά η προσωπική του ζωή”

Τα ναρκωτικά του Νίκου Καρανίκα και scouting στον Αλέξη Τσίπρα όχι μόνο μούδιασαν την Κουμουνδούρου αλλά προκάλεσαν και μεγάλη ενόχληση για τις κινήσεις του πρώην πρωθυπουργικού συμβούλου.

Του Σωτήρη Μπολάκη

Πηγές της Κουμουνδούρου παίρνουν σαφείς αποστάσεις και τον τοποθετούν στην ιστορική σφαίρα των σχέσεων και σημειώνουν ότι ο Νίκος Καρανίκας υπήρξε σύμβουλος ειδικού σκοπού την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με ευθύνη να δρομολογηθεί ένα φιλόδοξο σχέδιο επενδύσεων στη φαρμακευτική κάνναβη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλυπτική συνέντευξη Καρανίκα στον Σρόιτερ (vid)

Ο πάγος στις σχέσεις Καρανίκα ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ακόμη πιο εμφανής από το γεγονός ότι δεν κρίνουν καθόλου σκόπιμο πλέον να ασχοληθούν με την επίθεση που του γίνεται καθώς σημειώνουν ότι η  προσωπική του ζωή δε μας αφορά. Ούτε και το συνεχιζόμενο -και με δίκη του ευθύνη αυτή τη φορά- σίριαλ δολοφονίας χαρακτήρα από μέρους ΜΜΕ.

Οι ίδιες πηγές πάντως απαντώντας στις βολές βουλευτών της ΝΔ θυμίζουν ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες που ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις επενδύσεις της φαρμακευτικής κάνναβης ο βασικός πολέμιος επικριτής και φανατικά πολέμιος του ΣΥΡΙΖΑ Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης παραδεχόταν από το βήμα της Βουλής ότι το έργο που έφερε εις πέρας ήταν εξαιρετικά σημαντικό.