Προσφυγή εναντίον της εφημερίδας “Τα Νέα” προαναγγέλλει ο Ν. Παππάς

 Προσφυγή εναντίον της εφημερίδας “Τα Νέα” προαναγγέλλει ο Ν. Παππάς

Την αντίδραση του Νίκου Παππά προκάλεσε το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Τα Νέα». «Όταν η αθλιότητα γίνεται πρωτοσέλιδο, τον λόγο έχει η δικαιοσύνη» υπογραμμίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στο facebook.

«Επειδή ακριβώς η προανακριτική κατέληξε σε “φιάσκο”, επειδή γυρίζει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της, το μόνο που τους μένει είναι μια τερατώδης και αγωνιώδης, θα έλεγα, προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας» σημειώνει. «Τόσο από τη Ν.Δ., η οποία αλλοιώνει – με τις διαρροές της – τις καταθέσεις των μαρτύρων και τα στοιχεία, όσο και από τα φιλικά της έντυπα» τονίζει.

Αδειάζουν την Λατινοπούλου στη Νέα Δημοκρατία: “Δεν μας εκφράζουν τέτοιες συμπεριφορές”

«Τα ανωτέρω, βεβαίως, τα γνωρίζει και η εφημερίδα “Τα Νέα”, η οποία, όμως, επέλεξε να με “φωτογραφίσει” – τοποθετήσει ως πρόσωπο στο τέλος μιας διαδρομής χρήματος, στην οποία δεν είχα και ούτε επρόκειτο να έχω συμμετοχή ή την όποια ωφέλεια» σημειώνει ο Ν. Παππάς.

«Τόσο στο σημερινό της ρεπορτάζ όσο και σε πρόσφατο ακριβές σχόλιο του δημοσιογράφου Γ. Παπαχρήστου αναφέρεται ότι τα 3 εκατ. ευρώ, που αποτελούν αντικείμενο μιας αντιδικίας μεταξύ δύο ιδιωτών, κατέληξαν στα ταμεία των εταιρειών Καλογρίτσα. Και από εκεί στην κάλυψη υποχρεώσεων των εταιρειών αυτών» σημειώνει ακόμη. Προσθέτει ακόμη ότι η Τράπεζα της Ελλάδας αναφέρει, επίσης, στην έκθεσή της ότι έγιναν επιστάμενα οι προβλεπόμενοι έλεγχοι, ενώ υπήρξε και απεύθυνση στην Αρχή για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

«Όπως αντιλαμβάνεστε φίλες και φίλοι, οποίος επέλεξε να το κάνει αυτό, επέλεξε μεταξύ της αλήθειας και της συκοφαντίας, τη συκοφαντία. Και όταν η αθλιότητα γίνεται πρωτοσέλιδο, τον λόγο έχει η δικαιοσύνη» καταλήγει ο Ν. Παππάς.