Ραφήνα: Σοκάρουν οι περιγραφές της 13χρονης για τον εφιάλτη που έζησε με τον 45χρονο

 Ραφήνα: Σοκάρουν οι περιγραφές της 13χρονης για τον εφιάλτη που έζησε με τον 45χρονο

Τον εφιάλτη έζησε η 13χρονη από την Ραφήνα από τον 45χρονο ο οποίος επιχείρησε να την βάλει μέσα στο αυτοκίνητό του.

Όπως κατέθεσε και στους αστυνομικούς, λίγο πριν τις 23:00 και καθώς επέστρεφε στο σπίτι της με το ποδήλατο, ένας άνδρας σε ένα λευκό αυτοκίνητο της έκοψε το δρόμο.

«Στην αρχή μου είπε ”Γεια σου κούκλα, τι κάνεις;΄ και μετά έστριψε ανάποδα, ήταν 20 λεπτά που ήμουν… εγώ εδώ πέρα και από δίπλα μου το αμάξι» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Mega.

Η πίεση του 45χρονου κράτησε 20 περίπου λεπτά και για μια απόσταση περίπου 1,5 χιλιομέτρου. Το παιδί άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Τότε ο άνδρας έστριψε το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της μικρής και βγήκαν στο δρόμο. Ένα ζευγάρι που βρισκόταν στην περιοχή φωτογράφισε με κινητό τηλέφωνο το αυτοκίνητο.

“Ελπίζω να μην έχουν ήσυχη συνείδηση αυτοί που αποφάσισαν την χορήγηση AstraZeneca ” – Δήλωση του συζύγου της 44χρονης

Το ίδιο βράδυ οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το αυτοκίνητο και να συλλάβουν τον 45χρονο.Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας είχε απασχολήσει τις αρχές και παλαιότερα, καθώς εμφανιζόταν στους κατοίκους της περιοχής ψευδώς ως λογιστής.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η μητέρα της ανήλικης ανέφερε πως ο άνδρας είχε επιχειρήσει να προσεγγίσει το παιδί της και πριν από έναν μήνα.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν υπνωτικά χάπια, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν είχε την πρόθεση να τα χορηγήσει στη μικρή μαθήτρια.

Σχετικά Άρθρα