Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Υιοθέτησε τον μικρό Clemens που μεγάλωνε σε φυλακές στην Κένυα

 Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Υιοθέτησε τον μικρό Clemens που μεγάλωνε σε φυλακές στην Κένυα

Στην Παγκόσμια Μέρα Αναδοχής (ήταν στις 31 Μαίου) η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έγινε ανάδοχος σε ένα μικρό αγόρι από την Κένυα.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια που υιοθέτησε τον μικρό Clemens ο οποίος μεγάλωνε στις φυλακές Να Κούρου δηλώνει γεμάτη, κάνοντας αυτή την κίνηση.

Μάλιστα, μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες από το ταξίδι που είχε κάνει στην Κένυα το 2017, ενώ δε βλέπει την ώρα να ξαναβρεθεί εκεί όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

«Το να κάνεις το καλό όσο μακρυά και αν βρίσκεται είναι άποψη ζωής. Το να βρίσκεις συμπαραστάτες στο ίδιο μήκος Κύματος είναι ΕΥΤΥΧΙΑ, το να γίνεις Ανάδοχος ενός παιδιού είναι ΕΥΛΟΓΙΑ.

“Ελπίζω να μην έχουν ήσυχη συνείδηση αυτοί που αποφάσισαν την χορήγηση AstraZeneca ” – Δήλωση του συζύγου της 44χρονης

Ο Εθελοντισμός είναι η ύψιστη προσφορά στον άνθρωπο γιατί η γη είναι μικρή και μπορείς μα προσφέρεις παντού. Στηρίζω το ίδρυμα «ΣΟΦΙΑ για τα παιδιά» εδώ και χρόνια γιατί επιτελεί ένα συγκλονιστικό και πολύπλευρο έργο στη Κύπρο και στη Κενυα .

Υιοθέτησα τον μικρό Clemens ένα παιδί που μεγάλωνε στις φυλακές Να Κούρου (Κένυα) και Τώρα είναι στην αγκαλιά του Ορφανοτροφείου Μακάριος στη Κένυα.

Αυτά που είδα και ένιωσα αυτά που με άγγιξαν δεν περιγράφονται με λόγια. Με την υιοθεσία κάνεις ένα δώρο στη ψυχή σου , το κυριότερο όμως είναι ότι κάνεις ένα παιδί ευτυχισμένο και του δίνεις διάδρομο απογείωσης στη ζωή του.

Παγκόσμια Μερα Αναδοχής 31/5/2021

Οι φωτογραφίες είναι από το ταξίδι μας εκει ….το 2017. Θα ξαναπάμε μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες …Κάντε και σεις ένα δώρο στη ψυχή σας. Καλή μερα !!! ΥΓ το κοριτσάκι στην τριτη φωτογραφία τραγουδάει σε άπταιστα ελληνικά την Σωτηρία της ψυχής … για να με ευχαριστήσει ……….. το ωραιότερο δώρο ……..» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σχετικά Άρθρα