Τσίπρας: Το βίντεο από τη συζήτηση με νέους στην Ηλεία

 Τσίπρας: Το βίντεο από τη συζήτηση με νέους στην Ηλεία

Η πραγματικότητα που βιώνει ο λαός της Ηλείας αποτυπώνεται στο βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την περιοδεία που πραγματοποίησε στον νομό.

Σύμφωνα με όσα δηλώνουν οι νέοι και οι νέες, με τους οποίους συνομίλησε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι νέοι έρχονται αντιμέτωποι με «την κατάργηση πανεπιστημιακών σχολών, την υποβάθμιση των υποδομών και των δομών Υγείας και την απουσία σχεδιασμού για το αύριο».

Ο ίδιος επισημαίνει ότι «οι νέοι άνθρωποι, φοιτητές, επιστήμονες, εργαζόμενοι, αγρότες, μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, αγωνιούν για το παρόν και το μέλλον τους, καθώς οδηγούνται σε αδιέξοδο από τις επιλογές της κυβέρνησης».

Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας τονίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σχεδιάζει την επόμενη μέρα για τη χώρα, με τους νέους ανθρώπους στο επίκεντρο. Αν δεν δώσουμε προοπτική στη νέα γενιά, δεν θα μπορέσουμε να σηκώσουμε κεφάλι».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο πλαίσιο της περιοδείας του μεταξύ διαδοχικών συναντήσεων με εργαζόμενους στο νοσοκομείο Πύργου, αγρότες και επαγγελματίες, συναντήθηκε και με τους δημάρχους του νομού, τονίζοντας ότι για την σημερινή κυβέρνηση «ο νομός Ηλείας είναι ξεγραμμένος από τον χάρτη».

Το απόγευμα, ο Αλ. Τσίπρας πραγματοποίησε ευρύ διάλογο για τις ανησυχίες, τα προβλήματα και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν οι νέοι του νομού την επομένη της πανδημίας.

Σχετικά Άρθρα