Άντζελα Περιστέρη: Από το “Buzios” της Λάρισας στον τελικό της Eurovision για την Αλβανία

 Άντζελα Περιστέρη: Από το “Buzios” της Λάρισας στον τελικό της Eurovision για την Αλβανία

Ρίζες από την Ελλάδα κρατά η εντυπωσιακή 35χρονη τραγουδίστρια Άντζελα Περιστέρη η οποία εκπροσωπεί την Αλβανία στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Η τραγουδίστρια έχει ελληνικό όνομα, καθώς όπως έχει αποκαλύψει η ίδια γεννήθηκε στην Κορυτσά και ο πατέρας της είναι ελληνικής καταγωγής.

Η Άντζελα έκανε τα πρώτα της μαθήματα στο τραγούδι στην πατρίδα της, τελείωσε το Λύκειο στα Τίρανα, ενώ αποφοίτησε από την Ακαδημαϊκή Σχολή στην Αθήνα.

Η τραγουδίστρια πήρε το «χρίσμα» της εκπροσώπησης της χώρας της στη Eurovision έπειτα από τη νίκη της στον 59ο εθνικό διαγωνισμό Festivali i Këngës και στον ημιτελικό κατάφερε να «σφραγίσει» το εισιτήριο της χώρας της Αλβανίας στο τελικό της διοργάνωσης, το βράδυ του Σαββάτου.

Επιστολή καταπέλτης του ΟΗΕ στον Τσιάρα για τη συνεπιμέλεια (έγγραφο)

Μάλιστα, η Περιστέρη έχει δουλέψει στην Ελλάδα και με μεγάλα ονόματα, όπως ο Αντώνης Ρέμος, ενώ οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης της Λάρισας που άφησε εποχή στην πόλη, «Buzios, την θυμούνται πολύ καλά, καθώς πέρασε δύο σαιζόν στη Λάρισα, με τελευταία πριν εννέα χρόνια, το 2012.

Η τραγουδίστρια ανέβηκε στην σκηνή του Ahoy Arena και κατάφερε να εντυπωσιάσει το κοινό με την εκρηκτική της εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα φόρεσε ένα σέξι κορμάκι το οποίο μαγνήτισε τα βλέμματα, ενώ κέρδισε τους φανατικούς της Eurovision και με την φωνή της.Μάλιστα η ίδια επέλεξε να είναι μόνη της στην σκηνή χωρίς χορευτές και την πλαισίωναν μόνο τα εφέ καπνού και αέρα.

https://youtu.be/_9KXznajJvY

Η Άντζελα Περιστέρη έκανε τα πρώτα της μαθήματα στο τραγούδι στην πατρίδα της, τελείωσε το Λύκειο στα Τίρανα, ενώ αποφοίτησε από την Ακαδημαϊκή Σχολή στην Αθήνα.

Σχετικά Άρθρα