Στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών ο Λαγός

 Στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών ο Λαγός

Στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών μεταφέρθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου το καταδικασμένος ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, που εκδόθηκε σήμερα το πρωί από τις βελγικές αρχές, στην ελληνική αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Λαγός: Σήμερα η έκδοσή του στην Ελλάδα – Αύριο μεταφέρεται στις φυλακές Δομοκού

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής στη Β’ Πειραιά έχχει καταδικαστεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη για τη συμμετοχή του, με διευθυντικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση που είχε ενδυθεί τον μανδύα πολιτικού κόμματος.

Ενώπιον του Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών στο Εφετείο Αθηνών οδηγήθηκε ο Γιάννης Λαγός προκειμένου να λάβει το φυλακιστήριο που θα συνταχθεί, με βάση την απόφαση που εξέδωσε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στις 22 Οκτωβρίου 2020 επί των αναστολών στους καταδικασθέντες, Σάββατο 15 Μαΐου 2021.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Σημειώνεται επίσης ότι τόσο η δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι όσο και οι επιθέσεις στους Αιγύπτιους ψαράδες στο Πέραμα, καθώς και η επίθεση στα στελέχη του ΚΚΕ κατά την αφισοκόληση στη Λ. Δημοκρατίας, στο Πέραμα επίσης, ανήκαν γεωγραφικά στην εκλογική του Περιφέρεια. Στην περιφέρεια ευθύνης του επίσης βρισκόταν και το “κέντρο επιχειρήσεων” των ταγμάτων ασφαλείας της εγκληματικής οργάνωσης στη Νίκαια.

Τέλος, φυγόποινος παραμένει μέχχρι σήμερα ο υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρήστος Παππάς με την τύχη του να είναι άγνωστη αφού εξαφανίστηκες παρά τις διαβεβαιώσεις της ΕΛ.ΑΣ. και του αρμόδιου υπουργού ότι κατά την ανακοίωνση της ποινής του από το δικαστήριο, βρισκόταν υπό στενή αστυνομική παρακοκλούθηση.

Σχετικά Άρθρα