Survivor: Άνω κάτω η παραγωγή με την δίδυμη αποχώρηση – Σε διαφορετικό ξενοδοχείο Τζέιμς και Μπάρτζης

 Survivor: Άνω κάτω η παραγωγή με την δίδυμη αποχώρηση – Σε διαφορετικό ξενοδοχείο Τζέιμς και Μπάρτζης

Απρόβλεπτες είναι οι εξελίξεις στο Survivor καθώς όπως γράψαμε εδώ και μέρες μετά από τον Τζέιμς Κεφαλά και ο Νίκος Μπάρτζης αποχωρεί λόγω σοβαρού προβλήματος στο γόνατο.

Όπως είναι προφανές στην παραγωγή του παιχνιδιού επικρατεί αναταραχή για την αποχώρηση των δυο παικτών…

ην ίδια ώρα υπάρχει θέμα με την ρήτρα του Τζέιμς Καφετζή ο οποίος διαμένει σε ξενοδοχείο, μετά από την απόφαση του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο κολλητός του, Νίκος Μπάρτζης, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, με τον τραυματισμό που έχει στο γόνατο του.

Προανακριτική για Παππά: Επίθεση ΝΔ σε μάρτυρα που διέψευσε τον Καλογρίτσα

Μάλιστα οι γιατροί του συνέστησαν, πως το πρόβλημα που έχει είναι σοβαρό και δεν θα πρέπει να συνεχίσει. Έτσι ο παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλίτζαλι, έκανε την απέλπιδα προσπάθεια για να τον κρατήσει, στέλνοντας προσωπικό του γιατρό για να τον εξετάσει.

Ο Νίκος Μπάρτζης έχει βγει αυτή την στιγμή από το νοσοκομείο και βρίσκεται σε ξενοδοχείο σύμφωνα πάντα με την εκπομπή. Όχι όμως σε αυτό που διαμένει ο Τζέιμs Καφετζής, μετά από εισήγηση της παραγωγής του ριάλιτι.

O λόγος είναι πως πιστεύουν, πως αν συναντηθούν οι δύο τους, ο Τζέιμς θα τον πείσει σίγουρα να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Έτσι μπορεί να μην έχει γυριστεί ακόμη η αποχώρηση του, όμως η απόφαση του Μπάρτζη είναι οριστική να φύγει.

Επειδή το γόνατο του είναι σε άσχημη κατάσταση και ακόμη και να παραμείνει, δεν θα μπορεί να πάρει μέρος στα αγωνίσματα, για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σχετικά Άρθρα