Ραγκούσης: Εργασιακός οδοστρωτήρας το νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση

 Ραγκούσης: Εργασιακός οδοστρωτήρας το νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση

“Η γνώμη μου είναι ότι οι άνθρωποι που δυστυχώς φτάνουν στο αποτρόπαιο σημείο να αφαιρούν ανθρώπινες ζωές και μάλιστα τόσο άδικα, όπως της συγκεκριμένης κοπέλας στα Γλυκά Νερά, δεν είναι άνθρωποι που υπολογίζουν τι ποινή θα υποστούν σε περίπτωση που συλληφθούν. Το δεύτερο που έχω σαν παρατήρηση είναι ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορείς να εκμηδενίσεις το έγκλημα, από το να προσπαθείς να το προλαβαίνεις με αστυνόμευσης” δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας στον Realfm 97,8.

“Σε μικρές χώρες, όπως η Ελλάδα, τίποτα δεν είναι κρυφό, η καλή διείσδυση σε αυτά τα κυκλώματα, αυτοί οι στυγεροί δολοφόνοι κυκλοφορούν, είναι περίπου γνωστοί, δεν ξέρω τίποτα θεωρητικά μιλάω, άρα εκεί πρέπει να επικεντρωθούν οι προσπάθειες. Να μην παρεξηγηθώ δεν σημαίνει αυτό ότι θα καταφέρει ποτέ καμία αστυνομία του κόσμου να εξαφανίσει τα εγκλήματα όλα πριν την τέλεσή τους” πρόσθεσε.

ΚΙΝΑΛ για Γλυκά Νερά: Επικοινωνιακή η εικόνα της ασφάλειας των πολιτών

Εργασιακός οδοστρωτήρας το νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση και στο θέμα του 8ωρου και των υπερωριών και των απολύσεων. Κοντός ψαλμός αν επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα των “Νέων”” σημείωσε.

Σχετικά Άρθρα