Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και αγωγή κατά Παπαγγελόπουλου κατέθεσε ο Σ. Μιωνής

 Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και αγωγή κατά Παπαγγελόπουλου κατέθεσε ο Σ. Μιωνής

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και αγωγή αποζημίωσης κατέθεσε σε βάρος του πρώην υπουργού, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής, Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, αφορμή ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο πρώην υπουργός, μετά την κατάθεση του επιχειρηματία στον ‘Αρειο Πάγο για την υπόθεση Novartis.

Στην ανακοίνωσε που εξέδωσε ο μηνυτής αναφέρονται τα εξής:

«Κατέθεσα σήμερα μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του πρώην υπουργού Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για τις αήθεις και συκοφαντικές δηλώσεις που έκανε εναντίον μου μετά την πρόσφατη κατάθεσή μου στην Ανακρίτρια του Αρείου Πάγου, κα. Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, για τη γνωστή υπόθεση της εγκληματικής συμμορίας, η οποία εκβίαζε εμένα, τον συνέταιρό μου, ‘Αγγελο Μεταξά και τον δικηγόρο Σταύρο Παπασταύρου.

Σοκ στην Πτολεμαϊδα: Σκότωσε την μητέρα του και αυτοκτόνησε

Γνωστοποιώ, επίσης, ότι έχω ήδη καταθέσει αγωγή 5 εκατομμυρίων ευρώ κατά των μελών της συμμορίας για την ανυπολόγιστη ζημιά που μου προκάλεσαν. Είναι αυτονόητο ότι μέσω αυτών των νομικών μου ενεργειών δεν αποζητώ τον πλουτισμό μου. Αποζητώ τη δικαιοσύνη και την τιμωρία των ενόχων για να μην ξανασυμβεί σε κανέναν αυτό που συνέβη σε εμάς. Και επειδή πιστεύω ότι ακόμα και την απόλυτη κακία πρέπει να την μετατρέπουμε σε κάτι θετικό, δεσμεύομαι να δωρίσω το σύνολο των χρημάτων που θα μου επιδικάσουν τα δικαστήρια στο Χαμόγελο του Παιδιού, στο Σύλλογο για παιδιά με καρκίνο «Ελπίδα» και στην Κιβωτό του Κόσμου».