Και καταγγελία για απόπειρα βιασμού εις βάρος του 22χρονου στη Νέα Σμύρνη

 Και καταγγελία για απόπειρα βιασμού εις βάρος του 22χρονου στη Νέα Σμύρνη

Αντιμέτωπος με ποινή και για το κακούργημα της απόπειρας βιασμού μπορεί να βρεθεί ο 22χρονος της Νέας Σμύρνης, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Εάν η καταγγελία συσχετιστεί με τη δίκη τότε ο νεαρός θα βρίσκεται αντιμέτωπος και με κακουργηματική πράξη. Ωστόσο σημειώνεται πως μέχρι στιγμής ο κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας τεσσάρων γυναικών οι οποίες τον αναγνώρισαν.

Νέα Σμύρνη: Ελεύθερος ο 22χρονος

Η καταγγελία για απόπειρα βιασμού έγινε από κοπέλα η οποία τον Αύγουστο του 2020 είχε καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων για απόπειρα βιασμού της και σύμφωνα με την ΕΡΤ αναγνώρισε τον 22χρονο όταν είδε το βίντεο από τη Νέα Σμύρνη. Μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη μήνυση δεν υπάρχει στη δικογραφία, αντίθετα υπάρχουν μόνο οι καταγγελίες 4 γυναικών για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με το Mega, η καταγγελία της κοπέλας αφορά περιστατικό που φέρεται να συνέβη στις 6 Αυγούστου του 2020, όταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, προσπαθώντας να μπει στο σπίτι της στο Νέο Κόσμο, ο 22χρονος της επιτέθηκε από πίσω και προσπάθησε να της κατεβάσει το σορτσάκι.

Σύμφωνα, πάντα, με την καταγγελία της κοπέλας, την έπιασε από το λαιμό, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την βάλει στην είσοδο της πολυκατοικίας. Εκείνη σημειώνει πως αντιστάθηκε και πάνω στην πάλη κατάφερε να του κατεβάσει τη μάσκα και τότε εκείνος έφυγε.

Σχετικά Άρθρα