Εμβολιασμοί: “Φρένο” Πελώνη στις… κυβερνητικές διαρροές για προνόμια σε όσους κάνουν το εμβόλιο – Τι είπε ο Γεωργιάδης (vid)

 Εμβολιασμοί: “Φρένο” Πελώνη στις… κυβερνητικές διαρροές για προνόμια σε όσους κάνουν το εμβόλιο – Τι είπε ο Γεωργιάδης (vid)

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη διέψευσε τη Δευτέρα τα σενάρια που θέλουν την κυβέρνηση να εξετάζει την παροχή ειδικών προνομίων σε όσους πολίτες εμβολιάζονται έναντι του κοροναϊού.

Σύμφωνα με τα σενάρια που διέρρευσαν, όσοι έχουν εμβολιαστεί θα μπορούν να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που παραμένουν μέχρι σήμερα κλειστές όπως οι συναυλίες ή να μπορούν να παρευρεθούν σε δραστηριότητες σε κλειστούς χώρους με πιο χαλαρά μέτρα προστασίας. Επίσης σύμφωνα πάντα με τις διαρροές θα υπάρχει η δυνατότητα όσων έχουν εμβολιαστεί να ταξιδέψουν απρόσκοπτα και να πάρουν μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις χωρίς περιορισμούς.

Αργότερα όπως δήλωσε η κυρία Πελώνη, «δεν έχει νόημα οποιαδήποτε συζήτηση περί ειδικών προνομίων για τους εμβολιασμένους, αν δεν ανοίξει πλήρως η πλατφόρμα για τους εμβολιασμούς του γενικού πληθυσμού».

Πάντως ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης εκφράζοντας την προσωπική του άποψη στον ΣΚΑΪ είπε:

«Οι εμβολιασμένοι πρέπει να έχουν προνόμια. Πρέπει να έχουν μεγαλύτερο βαθμό ελευθερίας. Να μην φορούν μάσκα σε εσωτερικούς χώρους. Πρέπει να έχουν προνόμια. Γιατί; Γιατί, πράγματι το αν θα κάνεις το εμβόλιο ή όχι είναι ατομικό σου δικαίωμα. Στην προκειμένη περίπτωση όμως η άσκηση του δικού σου ατομικού δικαιώματος επηρεάζει και την ζωή και των άλλων ανθρώπων. Άρα είναι ατομικό μεν αλλά δεν είναι και ατομικό.Γιατί εσύ πιστεύεις κάθε βλακώδη θεωρία και το πρόβλημα είναι ότι παρασυρόμενος εσύ βλάπτεις και όλους τους άλλους».

Σχετικά Άρθρα