Οδηγός λεωφορείου σήκωσε μετανάστη από τη θέση: “Εδώ κουμάντο κάνω εγώ” (vid)

 Οδηγός λεωφορείου σήκωσε μετανάστη από τη θέση: “Εδώ κουμάντο κάνω εγώ” (vid)

Βίντεο δείχνει οδηγό λεωφορείου του ΟΑΣΑ να επιτίθεται λεκτικά  σ ε μετανάστη  αναγκάζοντάς τον να σηκωθεί από τη θέση του, για να καθίσει άλλη επιβάτης του λεωφορείου.

Όπως μεταδίδει το Sputnik το μεσημέρι της Πέμπτης σε λεωφορείο της γραμμής Α11 στο κέντρο της Αθήνας μια επιβάτης απαίτησε από τον μετανάστη να  καθίσει  στη  διπλανή  θέση  από αυτόν, αν και λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας αυτό δεν επιτρέπεται.

Η ίδια ζήτησε μάλιστα την παρέμβαση του οδηγού, με τον τελευταίο να απαιτεί με άκρως επιθετικό ύφος από τον μετανάστη να σηκωθεί γιατί «εδώ κουμάντο κάνω εγώ».

«Σήκω πάνω να κάτσει η κυρία, εδώ κουμάντο κάνω εγώ» ακούγεται να λέει ο οδηγός απευθυνόμενος στον μετανάστη σε μια επίδειξη ανδρισμού, αναγκάζοντάς τον να παραχωρήσει τη δική του θέση τελικά, καθώς στην κενή θέση δίπλα του, είχε προλάβει να καθίσει άλλος επιβάτης.

Εκτός από τη ρατσιστική συμπεριφορά του οδηγού, η επιβάτης η οποία ξεκίνησε το περιστατικό, ακούγεται να λέει στο τέλος ότι σιχαίνεται να καθίσει στη θέση που πριν καθόταν ο άτυχος μετανάστης.

Σχετικά Άρθρα