Τροχαίο Βουλή: Πολλά αναπάντητα ερωτηματικά

Το νέο βίντεο που ήρθε στην δημοσιότητα από το τροχαίο έξω από την Βουλή προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά γύρω από το δυστύχημα που στοίχισε την ζωή του 23χρονου Ιάσωνα.

Τα όσα ακολούθησαν του τροχαίου με τον υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Βουλής, αλλά και οι αντιδράσεις των αστυνομικών έχουν προκαλέσει μεγάλη συζήτηση.

Ερωτηματικά, τα οποία δεν έχουν απαντηθεί, όπως για ποιο λόγο το αυτοκίνητο που προκάλεσε το ατύχημα μετακινήθηκε πριν έρθει η τροχαία και πραγματοποιήσει αυτοψία έξω από την Βουλή.

Επίσης, αν τελικά μέσα στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο ήταν μόνο ο οδηγός ή και άλλο πρόσωπο.

“Έριξαν” το Twitter “οι 40-49” για το εμβόλιο

Ανάλογα ερωτηματικά θέτουν χρήστες στο Twitter.

Οι αντιδράσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες

Ενδεικτική της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι η αντίδραση των περαστικών. Γυρνούν το βλέμμα τους από τον ήχο της σφοδρής σύγκρουσης και βλέπουν τον Ιάσωνα να πετάγεται στον αέρα κι ύστερα να καταλήγει στο δρόμο.

Έχουν σαστίσει. Κρατούν το κεφάλι τους. Βάζουν τα χέρια τους μπροστά στα μάτια γιατί δεν αντέχουν να αντικρίσουν τον νεαρό.

Ίδιες αντιδράσεις και στο πεζοδρόμιο μπροστά από την πλαϊνή είσοδο της Βουλής. Το δυστύχημα γίνεται μπροστά στα μάτια έξι μαρτύρων και προφανώς, πολλών άλλων περαστικών, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο οδηγός του ταξί, τον οποίο επί μέρες αναζητούσαν οι αρχές για να καταθέσει τα όσα προφανώς είδε να συμβαίνουν, άλλα όπως φαίνεται εδώ, μόλις οι τροχονόμοι έφτασαν τρέχοντας στο σημείο, εκείνος έφυγε.

Στο ίδιο βίντεο έχει καταγραφεί και η πρώτη αντίδραση των δύο αστυνομικών που επιβαίνουν στο υπηρεσιακό όχημα.

Μόλις γίνεται το τροχαίο, ο συνοδηγός κατεβαίνει από το αυτοκίνητο, κοιτάει τη σμπαραλιασμένη μηχανή και πηγαίνει προς τον 23χρονο που βρίσκεται στην άσφαλτο. Κρατά το κεφάλι του, δείχνει να έχει χτυπήσει κι αυτός… σκύβει για λίγο κι ύστερα επιστρέφει προς την είσοδο και μαζί με τον οδηγό δείχνουν να ρωτούν τον φύλακα πώς έγινε το τροχαίο.

Δυόμιση λεπτά μετά, ο οδηγός μπαίνει ξανά στο αυτοκίνητο και προχωρά προς το εσωτερικό του πάρκινγκ της Βουλής.

Σχετικά Άρθρα