Παπανικολάου: “Ακαταδίωκτο για την επιτροπή αλλά διώξεις για τους γιατρούς επειδή λένε την αλήθεια” (vid)

 Παπανικολάου: “Ακαταδίωκτο για την επιτροπή αλλά διώξεις για τους γιατρούς  επειδή λένε την αλήθεια”  (vid)

Ο Πάνος Παπανικολάου, Νευροχειρουργός, Διευθυντής στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας – Πειραιά και Γενικός Γραμματέας Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) μίλησε στο ΚΟΝΤRA για την τροπολογία με την οποία προστατεύονται τρεις επιτροπές για την πανδημία του κοροναϊού.

«Θυμάστε τις καταγγελίες που είχαν γίνει από τους εργαζόμενους στο «Σωτηρία» για εμβολιασμούς κάποιων παρατρεχάμενων εκτός σειράς; Έχουμε ενημερωθεί ότι ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα. Άρα, οι γιατροί δεν προστατεύονται από την τροπολογία” τόνισε ο κ.Παπανικολάου για την επίμαχη τροπολογία.

«Δε υπάρχει κανένα ακαταδίωκτο για την πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ που διώκεται, για τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ που διώκεται, τον πρόεδρο των γιατρών του ΑΧΕΠΑ ο οποίος διώκεται γιατί είπαν την αλήθεια και αγωνίζονται υπέρ των δικαιωμάτων των ασθενών” πρόσθεσε ο γ.γ της ΟΕΝΓΕ.

Με ανάρτησή του στο Twitter o Π.Παπανικολάου είχε αναφερθεί από νωρίς στο θέμα της επίμαχης τροπολογίας και στις επιτροπές που αναφέρεται, γράφοντας: «Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά η 1η από τις επιτροπές για τις οποίες θεσπίζεται το ακαταδίωκτο ΔΕΝ είναι “συμβουλευτική επιτροπή επιστημόνων” όπως η 2η αλλά κυβερνητικό αποφασιστικό όργανο (ΓΓ υπ. Υγείας, διοικητής ΕΟΔΥ, διοικητής ΕΚΑΒ – ΕΚΕΠΥ κλπ).»

Σχετικά Άρθρα