H κυβερνητική εκπρόσωπος για το #Πελωνη_σβηνε μετά τον σάλο στο Twitter- “Τακτική των τυμβωρύχων”

 H κυβερνητική εκπρόσωπος για το #Πελωνη_σβηνε μετά τον σάλο στο Twitter- “Τακτική των τυμβωρύχων”

Παλιότερες αναρτήσεις της κυβερνητικούς εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη, με τις οποίες έκανε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας (του Αντώνη Σαμαρά), αλλά και σε προβεβλημένα στελέχη της παράταξης, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης προκάλεσαν σεισμό στο Twitter.

Πρόκειται για αναρτήσεις της δημοσιογράφου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter επί σειρά ετών, οι οποίες βρίθουν από σκληρή κριτική σε κορυφαία στελέχη της παρούσας κυβέρνησης την οποία εκπροσωπεί.

Ακόμη, η νυν κυβερνητική εκπρόσωπος εμφανίζεται να κάνει σκληρή κριτική και στον ελληνικό λαό επειδή εξέλεξε τον Αντώνη Σαμαρά το 2012, χαρακτηρίζοντας τον Έλληνα ψηφοφόρο, ως «θαμώνα οίκου ανοχής»! Όπως την μεταγραφή του Βασίλη Οικονόμου στη Νέα Δημοκρατία, την περιέγραψε ως τον «γάμο του Καραγκιόζη»!

Εξέχουσα θέση έχουν και τα απαξιωτικά της σχόλια, για την ορθοδοξία, την Ελλάδα και τον ελληνισμό! Ακόμα και για τον Κώστα Καραμανλή και το ιστορικό βέτο στο Βουκουρέστι.

Η ίδια η κ. Πελώνη που ρωτήθηκε σχετικά στο μπρίφινγκ απάντησε:

“Εγκαλούμαι επειδή σχολίαζα σε εντελώς διαφορετικό πλαίσιο ως δημοσιογράφος ή επειδή δεν τα έσβησα όπως κάνουν άλλοι; Η τακτική των τυμβωρύχων του διαδικτύου είναι πολύ φτηνή και δείχνει την απελπισία κάποιων.”

Σχετικά Άρθρα