Ιατροδικαστής για δυστύχημα στη Γαύδο: “Αποκλείεται η κοπέλα να έζησε πάνω από 2 ώρες”

 Ιατροδικαστής για δυστύχημα στη Γαύδο: “Αποκλείεται η κοπέλα να έζησε πάνω από 2 ώρες”

Η Κορίνα, η νεαρή φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής στο Πολυτεχνείο Κρήτης, έφυγε από τη ζωή όταν, τα ξημερώματα της Κυριακής, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 40χρονος άνδρας κατακρημνίστηκε στον δρόμο Καστρί – Βατσιανά στη Γαύδο. Και το μεσημέρι της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή της.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κρήτης, όπως αναφέρει το Flashnews, από το πόρισμα της εξέτασης προέκυψε πως ο θάνατος της όμορφης φοιτήτριας στη Γαύδο προήλθε από ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία. Η άτυχη Κορίνα αιμορραγούσε παγιδευμένη μέσα στο αυτοκίνητο που έπεσε στο γκρεμό.

Απαντώντας στις μαρτυρίες κατοίκων που ανέφεραν πως η φοιτήτρια μπορεί να έζησε 5 με 6 ώρες μετά το τροχαίο ο ιατροδικαστής είναι κατηγορηματικός και ανέφερε πως αυτό είναι ανθρωπίνως αδύνατο να συμβεί αφού η κοπέλα, εκτός από ακατάσχετη αιμορραγία είχε υποστεί τρομερή ρήξη στον έναν πνεύμονα της, που σημαίνει ότι είχε έντονο αναπνευστικό πρόβλημα, το οποίο πλέον προσπαθούσε να καλύψει ο άλλος, υγιής πνεύμονάς της.

Για το δυστύχημα στη Γαύδο, μίλησε στο MEGA ο κ. Μανώλης, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

“Όταν ενημερώθηκα, έτρεξα κατευθείαν και πήγα στο σημείο. Ήταν 4 πυροσβέστες. Οι δύο ήταν ήδη δίπλα στην κοπέλα. Μου είπαν ότι έχει τις αισθήσεις της κανονικά. Πήγα στο ιατρείο, ενημέρωσα τον γιατρό ότι η κοπέλα ζει και ότι τον χρειάζεται. Γύρισα ξανά πίσω. Δέθηκα και κατέβηκα στο σημείο αυτό. Όταν κατέβηκα κάτω, έχασα επαφή με το τι γίνεται πάνω. Η κοπέλα με αναγνώρισε, χαμογέλασε.Ζητούσε νερό και κάθε 15 λεπτά ρωτούσε αν ερχόταν η βοήθεια. Και η βοήθεια δεν ήταν πουθενά. Όσο περνούσε η ώρα, χειροτέρευαν τα πράγματα.Στις 07:30 κατέβηκα κάτω, στις 10:30 πέθανε η κοπέλα. Και όταν έδωσα σήμα ότι πέθανε, μετά κατέβηκε ο γιατρός για να διαπιστώσει τον θάνατό της” είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα