ΠΑΕ ΑΕΚ: Έχουμε στοιχεία – Θα μάθει όλη η Ελλάδα για το στήσιμο

 ΠΑΕ ΑΕΚ: Έχουμε στοιχεία – Θα μάθει όλη η Ελλάδα για το στήσιμο

Στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είναι στημένη η υπόθεση της καταγγελίας στην Επιτροπή Δεοντολογίας έχει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αυτό επικοινωνεί και επίσημα, απαντώντας σε δημοσίευμα το οποίο κάνει λόγο για 50 μάρτυρες που έχουν καταθέσει εναντίον της. Σύμφωνα με τους «κιτρινόμαυρους», δεν πρόκειται για μάρτυρες κατηγορίες, αλλά για όλους όσοι κλήθηκαν σε χρόνο-ρεκόρ να καταθέσουν. Ανάμεσά τους υπάρχουν ελάχιστες καταθέσεις που είναι επιβαρυντικές, όχι όμως για την ΑΕΚ, αλλά για τις εκλογές της ΕΠΟ το 2016. Συν τοις άλλοις, ελέγχεται η αξιοπιστία τους, αφού αφορούν ηττημένους εκλογών που μάλιστα έχουν μηνυθεί από τους νικητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εισήγηση κόλαφος για την ΑΕΚ: Κινδυνεύει με -10, η επίσημη τοποθέτηση της Ένωσης

Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα παραθέτει η ΑΕΚ μία αναφορά στην Επιτροπή Δεοντολογίας που δεν είναι καν κατάθεση, αλλά το κείμενο της μήνυσης που είχε κάνει ηττημένος από εκλογική διαδικασία. Και ενώ η δική του μήνυση έχει τεθεί στο αρχείο του οικείου δικαστηρίου, η μήνυση που έχει γίνει εναντίον του είναι ακόμα σε δικαστική εξέλιξη! Υπάρχει επίσης άλλη κατάθεση για εκλογές τοπικής ποδοσφαιρικής Ένωσης από μάρτυρα, τον οποίο ο πρόεδρος της συγκεκριμένης Ένωσης έχει εδώ και τρία χρόνια καταγγείλει στην Επιτροπή Δεοντολογίας για πλαστογραφία!

Έτσι η ΠΑΕ ΑΕΚ εξοπλίζεται νομικά και διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση: «Εχουμε όλα τα στοιχεία που θα αποδείξουν το στήσιμο και θα τα μάθει όλη η Ελλάδα την καταλληλη στιγμή». Θεωρεί, δε, ότι μέχρι τώρα σε όλες τις καταγγελίες δεν υπάρχει πουθενά εμπλοκή της ΑΕΚ, ούτε προκύπτει το παραμικρό κέρδος για τον σύλλογο.

Σχετικά Άρθρα