Δημοσιογράφος ήρθε από την Γερμανία στην Ελλάδα για να εμβολιαστεί

 Δημοσιογράφος ήρθε από την Γερμανία στην Ελλάδα για να εμβολιαστεί

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε νωρίτερα σήμερα η δημοσιογράφος της Deutsche Welle Ειρήνη Αναστασοπούλου, η οποία ήρθε από τη Γερμανία στην Ελλάδα προκειμένου να εμβολιαστεί.

Αναφερόμενη στο γιατί ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει το εμβόλιο, η κ. Αναστασοπούλου είπε ότι «Υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στη Γερμανία. Τα εμβόλια δεν έχουν δοθεί στην ημερομηνία που έπρεπε να δοθούν, ενώ υπάρχουν και πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες για να κάνει κάποιος το εμβόλιο. Για να κλείσει κάποιος ραντεβού, χρησιμοποιούνται όλοι οι τρόποι, από μια επιστολή, μέχρι τον πιο σύγχρονο τρόπο».

«Στην Ελλάδα μπήκα στην πλατφόρμα, έχω και ΑΦΜ και ΑΜΚΑ γιατί έχω δουλέψει στην Ελλάδα. Δεν μπορούσα να μπω από το εξωτερικό και μπήκε η αδερφή μου από Ελλάδα και έκλεισε το ραντεβού. Πήρα το ρίσκο να ταξιδέψω, προκειμένου να εμβολιαστώ. Το ραντεβού κλείστηκε πολύ σύντομα και ήταν έκπληξη για εμένα.

Ανοικτή επιστολή: Νέα στοιχεία στην υπόθεση Φουρθιώτη – Ποιους εκθέτει η Παλαιτσάκη

Στη Γερμανία θα περνούσε οπωσδήποτε το καλοκαίρι. Τώρα μπαίνουν και τα ιδιωτικά ιατρεία στη μάχη του εμβολιασμού. Προτίμησα να έρθω στη χώρα μου. Οι Έλληνες πρέπει να είναι περήφανοι για το σύστημα που έχουμε για τον εμβολιασμό», πρόσθεσε η ίδια.

«Έκανα το AstraZeneca. Πριν τον εμβολιασμό μου τρεις μέρες στη Γερμανία υπήρχε μεγάλη συζήτηση από την επιτροπή εμβολιασμού για το συγκεκριμένο εμβόλιο. Τα στάθμισα, συμβουλεύτηκα γιατρό, έκανα εξετάσεις πριν, και το έκανα. Συμβουλεύω όλους όσους θέλουν να το κάνουν, να πάνε στο γιατρό τους, να κάνουν εξετάσεις, και να εμπιστευτούν τους Έλληνες γιατρούς. Είναι οι πιο μορφωμένοι», κατέληξε η κ. Αναστασοπούλου.

Σχετικά Άρθρα