Μαρκόπουλος: Όποιος δεν θέλει το φως , θέλει το σκοτάδι – Εμείς δεν προσερχόμαστε με ρεβανσισμό

 Μαρκόπουλος: Όποιος δεν θέλει το φως , θέλει το σκοτάδι – Εμείς δεν προσερχόμαστε με ρεβανσισμό

«Διαγωνισμό φάρσα» που στόχο είχε τη χειραγώγηση των ΜΜΕ χαρακτήρισε τον νόμο Παππά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τις τηλεοπτικές άδειες, ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος, μιλώντας στην Ολομέλεια. «Η φως είναι αυτό που χρειάζεται» να υπάρξει στην υπόθεση, είπε ο βουλευτής λέγοντας ότι «όποιος δεν επιθυμεί το φως, θέλει το σκοτάδι». Υποστήριξε πως οι υποθέσεις «Καλογρίτσα» και «Παπαγγελόπουλου» είναι δύο υποθέσεις που τέμνονται.

Ξεκαθάρισε πως η ΝΔ «δεν θα παίζει παιχνίδια σε βάρος αντίπαλων της» και αυτό, όπως σημείωσε, φάνηκε ότι στην άλλη δικογραφία, η οποία έχει στην Βουλή για πρώην υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Folli Follie, κρίναμε ότι τα στοιχεία δεν επαρκούν για σύσταση προανακριτικής επιτροπής. Η απόφαση για την πρόταση σύστασης προανακριτικής επιτροπής για τον Νίκο Παππά, είπε ο βουλευτής της ΝΔ «δεν ήταν εύκολη γιατί στο DNA της ΝΔ δεν έχουμε τον ρεβανσισμό» όπως και εμείς δεν έχουμε στην ιδεολογία μας απόψεις για «πογκρόμ και διώξεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σύγκρουση στη Βουλή μεταξύ Πολάκη και Πλεύρη με βαριές εκφράσεις

Όμως, τόνισε, «δεν διακατεχόμαστε και από στρουθοκαμηλισμό». Αναρωτήθηκε γιατί θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος Παππάς να αφήσουν να «πλανιέται μια τέτοια σκιά από πάνω του;» και δεν θέλετε «να καθαρίσει το όνομά του με την βούλα της προανακριτικής».

Υπενθύμισε πως ο Χρήστος Καλογρίτσας που σήμερα καταγγέλλει όλα αυτά, δεν είναι ένας άνθρωπος που έλεγε κανείς πως ανήκει στη ΝΔ, αλλά ήταν εκείνος «που χειροκροτούσε από κάτω στις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ σας, ο εκδότης παλαιότερα της εφημερίδας « Πρώτη» και της εταιρείας «Τοξότης». Εμείς, είπε, διακατεχόμαστε από «μετριοπάθεια, εμείς θέλουμε να φανεί η αλήθεια. Εμείς δεν πάμε με κουκουλοφόρους, άλλα με βάση τους ανθρώπους που μπαινόβγαιναν στο γραφείο του κ. Καλογρίτσα για ν δούμε τι συζητούσαν». Και κατέληξε πως δεν μπορεί να μην «αποκωδικοποιήσουμε τις ορολογίες “White House” και ΄΄Μαγαζί΄΄….».

Σχετικά Άρθρα