Στα χρώματα της ελληνικής σημαίας ο πύργος της Kleemann στην Κίνα (εικόνες)

 Στα χρώματα της ελληνικής σημαίας ο πύργος της Kleemann στην Κίνα (εικόνες)

Στα χρώματα της ελληνικής σημαίας φωταγωγήθηκε ο πύργος δοκιμών ανελκυστήρων της KLEEMANN στην Κίνα, ύψους 100 μέτρων, ενώ γαλανόλευκος «βάφτηκε» κι εκείνος στο Κιλκίς, που υψώνεται στα 61 μέτρα, στο πλαίσιο της συμμετοχής της εταιρείας στον παγκόσμιο εορτασμό των 200 χρόνων της ελληνικής ανεξαρτησίας.

«Η ελληνική επανάσταση είναι ένα ιστορικό γεγονός, η σημασία του οποίου ξεπερνά τα όρια της χώρας μας. Από άκρη σε άκρη σε όλο τον πλανήτη, πολλές χώρες τίμησαν την επέτειο των 200 χρόνων της ανεξαρτησίας της Ελλάδας και στόλισαν με τη γαλανόλευκη εμβληματικά κτίρια. Το ίδιο θελήσαμε να πράξουμε και εμείς, αναδεικνύοντας όσο πιο ψηλά γίνεται ένα σύμβολο ελευθερίας, η οποία είναι προϋπόθεση κάθε προόδου.

Σήμερα, εν μέσω μιας πανδημίας που στερεί την ελευθερία όλων των ανθρώπων στον κόσμο, αυτό το σύμβολο συνεχίζει να μας εμπνέει», δήλωσε ο Νίκος Κουκούντζος, διευθύνων σύμβουλος της KLEEMANN, η οποία με έδρα το Κιλκίς αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κατασκευαστές ανελκυστήρων στην παγκόσμια αγορά, με τοπική παρουσία σε 10 χώρες και δίκτυο συνεργατών σε περισσότερες από 100.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Χρήστος Σταθόπουλος